Comentariile membrilor:

+ felicitări
Leonard Ancuta
[03.May.11 20:13]
atat autorului volumului (bine ca macar asa reusesc sa aflu ca Liviu are un nou volum) cat si realizatorului recenziei, care a fost foarte atent cu materialul scris si a reusit sa ma poarte inapoi in timp (cumva, poeziile cu waldo le mai stiu, daca nu toate, macar cateva, de pe aici), de asemenea am recunoscut si alte cateva din celelalte cicluri. ce sa zic mai mult, bafta autorului la vanzari si sa speram ca dl Pasa ne mai aduce astfel de surprize.

 =  ce ne-ai adus de data asta?
Motoc Lavinia
[03.May.11 21:02]
Interesanta coperta, m-ar interesa si continutul, un poet pe care il urmaresc si il astept cu placere, asa cum astepti- copil fiind, parintii sa vina de la servici pentru a le cotrobai in geanta dupa ceva dulce. Vorbesc de mine.

+ felicitări
Ioan Barb
[03.May.11 23:38]
autorului volumului dar si autorului articolului. M[ bucur pentru Liviu Nanu si remarc cu placere faptul ca editura ATU promoveaza autori interesanti in colectia RAFTUL DE POEZIE.

 =  Felicitări!
liviu ofileanu
[04.May.11 09:10]
Cred că e vorba de o întâlnire autentică a două spirite care nu vor să iasă cu orice preț în evidență, oameni care tac și scriu… Salut cartea scriitorului Liviu Nanu și articolul domnului profesor George Pașa, bine închegat, semn că a lecturat cu interes acest volum de poeme. Felicitări!

+ *
florin caragiu
[04.May.11 11:15]
Felicitări, Liviu, mulțumiri pentru prezentare lui George!

+ *
Dana Banu
[04.May.11 12:23]
Felicitări, Liviu. Am să caut cartea în librării, o cumpăr și o citesc.

+ "vești din utopia"
silvia caloianu
[04.May.11 14:56]
Felicitari, Liviu! Pentru continut, pentru titlu si coperta, pentru ca i-ai dat viata, pentru ca - pana la urma :) - s-a găsit cineva să nu tacă!

 =  Mulțumiri
Liviu Nanu
[04.May.11 20:52]
Mulțumesc colegului George Pașa pentru răbdarea de a-mi citi cartea fără să adoarmă și pentru cronica obiectivă pe care i-a făcut-o.
Mulțumesc colegilor de site care au citit materialul de față și au lăsat un semn de apreciere atât pentru autorul lui cât și pentru lirica subsemnatului.

 =  "vești din utopia" - o carte despre care se va mai vorbi
George Pașa
[04.May.11 22:20]
Îl felicit și eu pe Liviu Nanu pentru această realizare poetică. Le mulțumesc tuturor pentru răbdarea de a citi această recenzie. Liviu Nanu a scris, în opinia mea sinceră, o carte bună, chiar dacă n-am reușit să îi evidențiez toate calitățile. "Vești din utopia" nu aduce neapărat lucruri noi în peisajul literar românesc, însă impune o viziune personală asupra lumii, te atrage să o citești, chiar dacă există și unele scăderi inerente. Dar ce volum de poezie nu are și asemenea scăderi? Nu se pot scrie numai capodopere, e un fapt pe care îl știe oricine, nu numai cei care trăiesc în mijlocul operei literare.

Chestia cu adormitul m-a dat gata, Liviu Nanu! Trebuia, desigur, să spui ceva în spiritul scrisului tău. De fapt, știu că modestia e o calitate a spiritelor alese, chiar dacă azi nu se mai poartă o asemenea atitudine.

Urez și altor cititori ai acestui articol să aibă privilegiul de a citi "vești din utopia". Sunt convins că unii dintre ei au ajuns la această carte.

 =  Sincere...
Dan Norea
[04.May.11 22:50]
...felicitări lui Liviu Nanu și calde mulțumiri lui George Pașa!

Succes la lansare și cât mai multe astfel de utopii transformate în realitate!


+ ...
iarina copuzara
[05.May.11 18:16]

pe ecranul meu, uitându-mă la copertă, se vede un spirit ludic mov. cum o fi cu adevărat și dacă are legătură cu Leonid Dimov, mă voi convinge în curând :)
Felicitationes!

 =  70 de pagini
Dorian Duma
[05.May.11 19:02]
Ma bucur pentru cartea ta. Ma bucur pentru toate reusitele tale, Liviule. Recenzia ca recenzia, a depasit spatiul unei recenzii si a devenit cronica. La cat mai multe!

 =  Dan, Iarina, DoDu
Liviu Nanu
[06.May.11 11:32]
Dan, mulțumesc pentru felicitări. Mă bucur să te știu aproape.
Iarina, poate că George ar fi trebuit să adauge, pe lîngă "ludic și elegiac" și "oniric". Atunci apropierea de Dimov ar fi fost argumentată. Mulțumesc pentru semn.
DoDule, sper ca volumul să fie receptat pozitiv și de către cititori. Prezența ta mă onorează, dar tu știi bine asta.
Mulțumesc acum, deși cu întîrziere, domnului Mihai Curtean și editurii A.T.U. cu care am colaborat foarte bine. Pentru cei interesați, cartea poate fi procurată direct de la editură și (probabil prin librăriile sibiene, cele care mi-au revenit din drepturile de autor au fost deja epuizate.

 =  felicitări, felicitări!...
Teodor Dume
[06.May.11 13:50]
felicitări, liviu nanu!
mulțumiri, george pașa!

două nume aproape de sufletele noastre.

cu sinceritate,
teodor dume,

 =  Liviu,
Alin Pavel
[06.May.11 14:06]
felicitări pentru aceste vești nemaipomenit de bune din Utopia! Musai s-o cumpăr.

 =  "Vești din Utopia" la Editura A.T.U.
mihai curtean
[10.May.11 18:19]
salutare!

vă anunț că la noi, la Editura A.T.U. din Sibiu, cartea "Vești din Utopia" costă doar 9 lei. dacă sunteți interesați, mă puteți contacta la adresa redactie@editura-atu.ro și vă voi trimite cartea. în colecția "Raftul de poezie" au mai apărut recent "Instincte canibalice" de Liviu Ofileanu, "Sub via ființei plâng strugurii" de Ioan Barb, "Taxa pe viciu" de Dan Herciu, "Ochelarii mamei mari" de Niu Herișanu și o reeditare a volumului meu, "Camiku".

aștept să mă contactați și pentru a-mi trimite manuscrisele voastre spre publicare (orice subiect ar trata).

gânduri bune tuturor și spor la scris!

 =  cireașa de pe tort...
ioana matei
[05.Sep.23 14:14]
"vești din utopia"?...ooof!...ce frumos!...aldo!...felicitari!...

 =  Teodor Dume, Alin Pavel
Liviu Nanu
[09.May.11 15:30]
Teodor Dume, Alin Pavel - Vă mulțumesc pentru semn și încurajări

+ e faraon, da-l in piramida;)
dan tristian
[11.May.11 13:13]
Si acest volum este o realizare remarcabila, o reusita. Pana la urma, faraonule, ti-a iesit piramida, dar nu din "piatra ponce, bazalt sau caramida", ci din versuri ce nu se erodeaza cu una, cu doua:)
Felicitari!

 =  Bravooo...
Adriana Marilena Simionescu
[12.May.11 09:56]
Precum Andrei Pleșu spunea: cărțile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca îngerii.

această carte nu-i o utopie
o-ntâmpinăm cu bucurie
să știți are pagini beton
fiindcă e scrisă de Anton

Felicitări, Liviu!

 =  felicitări!
Alina Manole
[15.May.11 03:22]
Felicitări, Liviu! Mă bucură aceste minunate vești!

 =  Felicitari, Liviu
Luminita Suse
[15.May.11 03:23]
Mult succes și la mai multe!

 =  Luminița, Alina, Adriana, Dan Tristian
Liviu Nanu
[16.May.11 15:41]
Luminița, Alina, Adriana, Dan - Și voi ați contribuit (în calitate de comentatori și critici) la realizarea acestei cărți. Drept pentru care vă mulțumesc pentru semnul de încredere pe care l-ați arătat umilelor mele încercări literare postate pe acest site din 2002 pînă acum și acestei noi apariții editoriale.

 =  Felicitări domnule Nanu!
silviu viorel păcală
[24.May.11 19:56]
Și să nu dai niciun semn să ne bucurăm dea-împreunelea, ca niște vechi cunoștințe iubitoare de miracol!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !