Comentariile membrilor:

 =  .Ai vână
nicolae bunduri
[08.Feb.11 08:35]
Un raid mai puțin plăcut autorului(acum pare "bătut în cap") și mai plăcut cititorului.(Nu din sadism).O lectură plăcută, odihnitoare și un umor bine dozat. Mi-a plăcut pasajul cu "purceii de lapte" și "porci pentru carne" ceea ce m-a dus, pe moment, cu gândul la laptele de porc. Am râs de unul singur (ca ăla). Fain Dane, dă-i bătaie cu scrisul Ai "vână"!

 =  Re: .Ai vână
Dan Norea
[08.Feb.11 08:57]
Nae, venind de la un umorist complet, cum ești tu, aprecierile mă încurajează și mă fac să merg mai departe (și) pe linia asta.
În privința expresiei "bătut în cap", la figurat o fi, dar la propriu a trecut demult. Dacă te uiți la dată, întâmplarea a avut loc prin toamna lui 2009. Iar povestirea, aproape în forma în care e aici, la vremea respectivă chiar a constituit o scrisoare către Ina. De curând am reluat serialul "Cu inboxul la vedere" și, în lipsă de altceva mai bun, m-am hotărât s-o scot din sertar.


 =  jdiu!
Anca Roshu
[08.Feb.11 11:47]
mie mi se pare ca scrii din ce in ce mai fain! chiar daca bucata asta vad ca ai notat la final ce e din 2009, e suuuuperfaina! :)
finalul ala cu locul special creat pentru a fi batut la cap o sa-l spun si eu cuiva... ;)
foarte multe poante si de foarte buna calitate. mi-au placut, in mod special, astea: ca ti s-a dat un halat si un inginer, chestia cu grinda, pe care era s-o strici dar si care a lovit oameni mai putin importanti pana la tine, drept pentru care a mai fost tinuta sa-si faca de cap putintel, chestia cu cantarul, dar si toate variantele de raspuns din final!
am ras de numa', dane! :)
multam

 =  Re: jdiu!
Dan Norea
[08.Feb.11 14:42]
Anca, mă bucur că ți-a plăcut. În particular, poanta cu stricatul grindei mi-a ieșit în mod reflex, altfel nu știu dacă mi-ar fi venit în minte la durerea pe care o resimțeam atunci. Cu zeci de ani în urmă, o spuneam sistematic ori de câte ori unul din copii se lovea de mobilă:
- Ce-ai făcut, ai stricat mobila!?
Copilul, speriat de tonul meu mustrător, uita și de plâns și de durere.


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !