Comentariile membrilor:

 =  .....
Anni- Lorei Mainka
[23.Dec.10 01:27]
o poveste rupta de inceput si final, dar o poveste ce te poarta ca o pluta , prin durerile si trairile altora, prin ale tale .....apoi reuseste sa trezeasca imagini, asta e bine

treceti prin ea, corectari pe ici pe colo, si genitivul care nici mie nu-mi prea iese in cale corect, .......va doresc inspiratie
ps - vb. trebuie este destul de dur!

 =  Cred în puterea peniței tale.
Tanasoiu Elizabeta Virginia
[23.Dec.10 05:35]
Dincolo de orice cuvinte răutăcioase, cred că mulți din cei care și-au luat premii, ar fi invidioși pe acest text. Prin simplitatea și sinceritatea lui, își face loc cu ușurință în sufletul multora dintre noi.
Cred în puterea peniței tale. Se vede că ai chemare, poate îți este destin. O, câți transpiră când trebuie să scoată ceva frumos din ei! Te sfătuiesc și te rog să nu renunți niciodată la această îndeletnicire a ta.

 =  re
Emma Greceanu
[23.Dec.10 18:18]
ce sa spun, ceea ce uneste cumva scurtele fragmente e acea voce și motivul pentru care ea s-a substituit personajului
ptr ca, de altfel, gandurile ne duc departe si-n locuri diferite, aparent fara nici o legatura
in ce priveste partea tehnica observatiile sunt binevenite, desi acel trebuie acolo nu se vrea deloc dur, mai degraba ar fi legat de un crez, potrivit caruia personajul ar dori sa se inteleaga cele mentionate despre iubire, asa cum simte el.
va multumesc mult ptr vizita si va mai astept

elisabeta, si tie iti multumesc de asemenea ptr aprecieri, desi cred ca, poate datorita faptului ca ai rezonat mai mult cu cele scrise, ai exagerat.
nu am avut parte(cu foarte mici exceptii) de comentarii rautacioase, am apreciat mereu punctul de vedere pe care, cu bunavointa, mi l-au impartasit colegii mei.

nu in ultimul rand multumesc ptr reco Eugeniei,
sarbatori fericite tuturor
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !