Comentariile membrilor:

 =  sunt cercuri vagi în privirea ta
Alexandru Gheție
[22.Nov.10 23:39]
un poem al ochilor deschiși :)
durerea vine din faptul că privirea se izbește mereu în gol, în vid. Un singur aspect poate strânge, contracta vidul și naște nopțile albe. Dragostea. Și totuși...
o permanentă căutate aici, ochii su devenit deja un fel de simbol al însușirii tuturor aspectelor, un fel de poartă între in și out, modul cel mai evident de a... gusta realitatea. Firește, sunt mult mai multe aici, poate voi reveni :). Am citit, am simțit :),

alex

 =  Belona
Marga Stoicovici
[23.Nov.10 07:54]
Într-adevăr doamnă Ela Victoria Luca lucrurile pe care nu le... și aici putem înșira mulțime de verbe sunt mai vii decât cele pe care le putem.... și din nou putem umple golul cu verbe.
Eu însă continui să cred că dacă există ceva care păstrează intrinsec ecuația spiritualității împreună cu cea a materiei aceasta este simpla greutate cea mai banală și totuși plină de semnificație apăsare a vieților noastre liniare.
Poemul l-am citit cu multă plăcere și mi-a reamintit de niște pești păstrați în niște borcane pe când oamenii petreceau afară cu vin, pâine și cuvinte. Frumos.
Marga

 =  alex, marga
Ela Victoria Luca
[06.Dec.10 18:41]
alex, nu stiu daca se poate naste din vid viul sau pana la ce limita nonexistenta se poate insufleti, printr+un fel anume de dragoste. sau infrumusetare a lumilor.

marga, eu am asa o tasnire in mine cand vad pesti in borcan sau fiinte captive sa le dau drumul, sa le eliberez. sa existe.

multumesc,
ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !