Comentariile membrilor:

+ Felicitări!
ioana negoescu
[01.Nov.10 18:35]
Nu am citit încă, dar nu am niciun dubiu că este romanul pe care-l aștept de câțiva ani buni. Spun asta bazându-mă pe ceea ce am citit deja de același autor. Sunt câteva creații literare care lasă urme adânci, care schimbă ceva esențial în cititor, așa cum sunt convinsă că va face acest roman în ceea ce mă privește.

Deci, sunt foarte fericită că romanul văzut lumina tiparului, dar și foarte tristă că nu voi fi la lansare. Abia aștept să-l citesc.

Cătălin, te felicit din tot sufletul!

i.

+ felicitari
dorin cozan
[01.Nov.10 20:21]
catalin, si eu ma bucur pentru tine si cartea ta. esti unul din autorii pe care i-am citit cu placere aici pe agonia si pe care ii apreciez.
unul din autorii care mi-au mers la inima.
felicitari si mult succes la lansare!

cu drag,
mister k

 =  gaudeamus
Anni- Lorei Mainka
[02.Nov.10 01:50]
bine ai revenit pe site
cititori iti doresc in aceste vremuri fragile - ne bucuram cu tine pentru aparitie

+ .
emilian valeriu pal
[02.Nov.10 11:17]
O veste buna si un roman pe care as dori sa citesc. Cel putin pentru mine cred ca va fi unul foarte bun, avind in vedere ca e unul din autorii pe care ii apreciez foarte mult. Mi-as fi dorit sa mai postezi, din cind, in cind pe aici. Poate, cine stie, intr-o zi, o vei face.
Pina atunci, chapeau.

 =  domniile voastre
Catalin Pavel
[02.Nov.10 11:28]
Ma bucura ca va amintiti textele mele de acum doi ani si mai bine, eu am inceput sa am probleme cu lecturile de acum o saptamina. Speram sa ii cunosc pe unii dintre voi la lansare, si daca treceti pe la tirg pentru alte carti, drop by to say Hau. Ioana, nu doar cititu schimba, dar si scrisu. Dorin, am Cotnariul deoparte in orice moment. Anni, pe cind monumentu cititorului erou? Emilian, multumesc din nou pentru solidaritate -

 =  un roman pe care vreau sa-l citesc
Ecaterina Bargan
[02.Nov.10 11:45]
ma bucur sincer pentru tine, Catalin, si sper sa ajung si eu la cartea asta mai devreme sau mai tarziu.
subscriu la spusele de mai sus despre faptul ca esti un autor pe care mi-a placut sa-l citesc pe acest site si as vrea si eu sa mai activezi pe aici, oricat de rar.
sa ai o lansare frumoasa. felicitari pentru premiu!

 =  7
florian stoian -silișteanu
[02.Nov.10 13:15]
Aplauze și aprecieri gând bun și succes, cronici pe măsură și vânzare aglomerând.

 =  cu bucurie simplă
Ela Victoria Luca
[02.Nov.10 18:03]
și limpede, mai ales că debutul este în proză, o confirmare a unei certitudini pe care am mărturisit-o printre litere atunci când citeam versurile tale, Cătălin. regret că nu voi avea cum ajunge pe 19 nov pe viu acolo, în momentul celebrării, cartea o voi lua negreșit și voi scrie despre ea. in my way.
să îți fie pe merit primită de lumile largi. și să rămână, așa precum frumoasele lucruri ale pământului.

ela

+ felicitări
Ioan Barb
[02.Nov.10 20:33]
Felicitări pentru această reușită, o bucurie la care doresc să fiu și eu părtaș, măcar printr-un mic semn. Cu prietenie.

+ .
nica mădălina
[03.Nov.10 08:57]
cu speranța că-ți va fi, pe deplin, într-un ceas bun. și cu nerăbdarea să citesc, pentru a descoperi, printre altele, cât poetic ai păstrat în proză.

+ Felicitari "de peste mari si tari"!
silvia caloianu
[03.Nov.10 11:45]
Sincer: asteptam un volum de poezie (pentru ca am impresia ca stiu ceva despre aceasta?). Sa ai o lansare placuta, sa iti fie cautat volumul! (Si... sa ajunga si la mine, cumva, candva!)

 =  asadar
Catalin Pavel
[03.Nov.10 13:11]

Ecaterina, activez in ilegalitate deocamdata. Florian, cronicile sint putine in tara lui non sequitur. Ela, multumesc. Tin si proza si poeziile intr-o cutie mare de carton de napolitane, si mereu se amesteca. Ioan, toti sintem o parte din toate cartile. Madalina, napolitanele ramin valabile. ca in motanul Murr al lui Hoffmann, editorul a legat gresit paginile acestui manuscris, trei de proza, una de poezie. Silvia, si eu sper sa ajunga romanul in Chisinau, cum cred ca ar fi vrut si personajul lui principal, de profesie calator. Multumiri tuturor.

+ felicitari
florin caragiu
[05.Nov.10 15:51]
imi place titlul si prezentarea e faina, sper sa ajung sa te vad pe viu la lansare, sa facem cunostinta si, desigur ... sa calatoresc in carte. Bafta, Catalin!

 =  semn...
Petruț Pârvescu
[09.Nov.10 00:48]
***
Catalin,
felicitari!
sunt alaturi de tine in calatoria existentiala... succes!

 =  -
Catalin Pavel
[10.Nov.10 11:53]
Florin, Petrut, sa ne vedem si sa ne citim, sa ne criticam si sa ne descriticam.

+ catalin pavel-succes
Nache Mamier Angela
[12.Nov.10 21:28]
sincere felicitari si un drum fara spini pe traiectoria destinului literar!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !