Comentariile membrilor:

 =  am idei domnule sugerate de curba de la centura de aikido a strabunicii
Iakab Cornelia Claudia
[16.Jul.10 01:40]
84. 000. 000. 000 de Euro impartit la:

un hectar teren agricol extravilan in Slobozia Ialomita.Are carte funciara este intabulat.pret 5000 euro hectarul.
sau: terenul arabil se vinde la preturi derizorii, un hectar costind intre 5 si 9 milioane lei, cam cit o masina de spalat.

sau eolienele au saltat pretul hectarului la 10000 euro.antenele prin care puterea vāntului este transformată īn energie constituie cea mai profitabilă afacere a anilor precedenți

si impartit la pretul unui rinichi pe piata neagra ori numarul de parlamentari, caci dupa cum am auzit presedintele a zis ca se sacrifica primul pt tara.

si impartit la pretul unui plaman ori numarul de guvernanti...

si impartit la ce organe vor dona cei din ministere posibil sa nu mai fie nevoie de alt sacrificiu.

daca aflam secretul cultivarii de organe in laborator ori leacul cancerului ori prindem o comunicare extraterestra statul poate sa se imbogateasca, recupereaza sacrificatii, ii reumple cu rinichiu ori plamanul...

 =  Da.
Manolescu Gorun
[16.Jul.10 14:27]
Cu o singura mica corectura: in loc de "ci pentru că-i dospită, fără doar și poate" se va citi: "ci pentru că-i dospită, fără doar și/sau ploaie". Ca lucrurile sa intre in matca lor fireasca din care se revarsa mereu.


 =  Cornelia Claudia, Gorun nu intrați în panică. Vin cu ajutoare.
Adrian Firica
[16.Jul.10 19:49]
stați așa, nu fugiți, Cornelia Claudia, Gorun și care mai sunteți prin preajmă.
numaidecât am să vin cu ajutoare, cu o "baladă-n proză": O, țara mea, Românie plină de energii, / excelent gestionate ermetic-emergent...

promoțional vă dau astea:

"Etica lui Weber e dulce copilărie, o angoasă ori un moft intelectual, nu un edificiu protestatar. Noi avem în sânge protestatarismul. Ce-i aia, cum adică (hm?!): dintr-un punct, unei dreapte i se poate trage numai o paralelă; ori că 1+1=2? Astea să le spună cine vrea lu' Mutu, nu nouă!"

...
"Un lucru-i cert: ne iubim țara și pământul, râul, marea, ramul, bradul și ciuperca și tot ce mișcă, de la râmă, melc ș-albină, vultur, dropie, fazan și pelican, pești de apă dulce sau sărată – cruzi, sărați, fierți, prăjiți sau afumați – , până la bour, urs, capră neagră (nu de furie!) și râs."

...
Diagnosticul a fost că pacientul dunăreano-pontic este demn de o mare atenție aplicată, așa-ncât atunci când bacii-au spus că vrem și noi în NATO, Uncle Sam a zis: OK! A pus o singură condiție: băi nepoților mioritici, eu vă apăr interesele și neamul și vă securizez, dar vreu să știu pe ce teren calc, așa că... luați de la mine, gratis, sistemul ăsta de înregistrare și evidență a fondului vostru funciar – că-i spionaj, că-i intruziune, că nu se poate accepta așa ceva, au sărit piramidalii noștri-n sus de fund și din orgoliu, fără a mai vorbi de alții “curentați de opinii” articulate-n graiul rusofonistic.

...
"Exercițiul fiind făcut, după intrarea-n NATO, ne-am băgat contribuția de stat așa cum a cerut Uncle Sam, numai că unchiul era complet nepregătit în privința înțelegerii ecuațiilor noastre, noi trăgând mai multe paralele financiare punctului de vedere al Unchiului Sam."

sper să-mi iasă socoteala, până la urmă!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !