Comentariile membrilor:

 =  mirela
Carmen-Manuela Macelaru
[14.Dec.09 06:30]
definiția din titlu nu este încă o definiție dată dragostei, mi se pare mai mult de atât, ascunde parcă o durere, nu era de ajuns că era câine, aici poate folosit în sensul de cruzime, mai vine și din iad, probabil mult mai înverșunat, scăpat din chinuri, perfid.

suntem prea bătrâni să iubim dimineața
cafeau ne curge pe dește(accept și dește, deși suna mai bine degete)
sunt două versuri care se completează bine, bizar dar bine, primul cu o profunzime aparte, al doilea rupt din realitatea imediată, sunt de reținut.
mcm

 =  .
Leonard Ancuta
[14.Dec.09 07:39]
mi se pare cam mult imprumutul asta din Bukowski. it's so obvious.

 =  .
Mihai Constantin
[14.Dec.09 10:11]
cred ca titlul ar trebui pus cu ghilimele, atata tot. si s-ar evita orice discutii inutile despre imprumutat, neimprumutat etc. mai ales ca, in rest, textul n-are nicio treaba cu textele lui bukowski, nici ca stil, nici ca imagerie

carmen manuela macelaru, vezi ca e o antologie cu poeme de ch bukowski in traducerea lui dan sociu, a aparut la polirom. citeste-o si tu. si vei vedea ca "definitia" asta de care vorbesti, cu inocenta si mirarea celei care descopera ceva prima oara, e o definitie mai vechiutza: s-ar putea sa fie aproape de-o seama cu tine, sau chiar un pic mai tanara. adica din 1977. dar de ce oare nu ma mir ca n-ai auzit pana acum de ea?

 =  ele nu știu
Tamara Zub
[14.Dec.09 19:11]
Foarte bună bucata din final:
fantome îndrăgostite de oameni ele nu știu da nu știu ce gust are carnea prăjită sau untul de arahide ce-l cumperi de la buticul din colț la chenzină nici țigările de foi sau rahatul din cozonacul de paști cu siguranță vampirii apreciază un joint.
E aici vitalitate, ironie, ca o o cină cu unt.

Mai citim, tama

 =  Raspunsuri all inclusive:)
Mirela Lungu
[15.Dec.09 01:29]
Carmen, titlul e luat din bukowski, greseala mea a fost ca nu am pus ghilimele, m-am gandit ca lumea stie si nu e nevoie;)
Mi-a placut mult definitia asta si mie:)
Cat despre text, observ ca ai retinut ce trebuia;))

Leo, am pus deja ghilimele:D

Mihai, tu ai intodeauna dreptate:))

Tama, ma bucur ca ti-a placut finalul:)


Va mai astept,
Eury
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !