Comentariile membrilor:

 =  show must go on
dumitrita paladi
[13.Jul.09 18:54]
sper ca povestea lui kemmy sa continuie
sa nu se opreasca la o simpla trilogie
imi place personajul asta si imi place
monologul lui cursiv
de multe ori ma intrebam: "oare cite ginduri viziteaza creierul timp de un minut?" - citind textele astea as putea incerca sa le numar si oricum nu cred ca voi ajunge aproape de adevar:)

+ .
nica mădălina
[13.Jul.09 20:04]
primul paragraf scuza si inmuierea finalului (caci e prea explicativ in ultima lui fraza), si glisarea in poetizarea descrierii (la tei acolo, de pilda).
de ce, ma rog?
pai, are constructie robusta, dar lina. sugestie, nerv, plasticitate, verosimilitate, ritmicitate, ironie fara inflorituri, asadar o fictionalitate inchegata si formal, si la nivel de continut.
in care autorul nu este asa vizibil ca in restul fragmentului (ceea ce in cazul tau e cumva cuiul), desi e mentinuta vizibila, dar echilibrat, pe fundal, trairea din care rezulta descrierea.

deci are viata autonoma si credibila.

pentru genul acesta de proza pledez in cazul tau. si l-am mai regasit si in alte paragrafe ale textului. al cincilea, de pilda. de aici semnul mai ferm de data asta.

 =  bun personaj
Anni- Lorei Mainka
[13.Jul.09 22:30]
patrunzatoare imagini - un text decupat din prezent
prezentat de un personaj credibil

 =  hei, kemmy...
gena gurau
[13.Jul.09 23:02]
...îmi pare bine de cunoștință!!

și de întâlnire.
dar de murit, mai puțin, bătrâne.
nu în episodul ăsta. :)

în fond
"dacă am ști de la început ce ar trebui să alegem poate că n-am mai muri cu ochii deschiși a mirare."

deja ne ții conectați la cursul imprevizibil al trăirilor personajului tău.
ceva de genul online_show

succes!
 =  re
emilian valeriu pal
[14.Jul.09 08:53]
Dumitrita, nu e otrilogie, daca tot am pornit sa construiesc un personaj, sper sa ma tin de el, macar sa termin si eu ceva din proiectele pe care le am.
Madalina, multumesc de apreciere, ai dreptate in ceea ce priveste "cuiul" meu. Unoeri nu ma pot abtinesi ma impun eu n detrimentul personajului.
Anni, multumesc de popas, ma astept uneori s[ se ridice kemmy din textele mele si s-o ia la fuga departe de orasul asta.m Ori in cel mai rau caz sa ajunga la cpu intoxicat cu hipoclorit.
Gena, mai demult visam si eu la ceva in fgenul Truman show. Nu stiu cit imi iesie, sint secvente filtrate la sfirsitul unei zile ca spirtul filtrat prin piine. Cel mai mult apreciez la Kenny ca nu intelege nimeni ce vorbeste si ca moare in fiecare episod. Multam.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !