Comentariile membrilor:

 =  copac despuiat de dor
Maria Prochipiuc
[17.May.05 16:02]
Să comentezi într-o zi atâtea bijuterii și să poți da fiecăreia strălucirea pe care o merită e destul de greu. Bogdan e ca un copil minune unde nu crezi că poate fi acolo te surprinde. Uite am căutat să-ți alin nostalgia nu știu dacă e pe măsură, dar versurile mi-au plăcut mult: copac despuiat de dor. Te descopăr aici însetat și flămând de cuvânt cu aspirație spre lucruri majore.

 =  ...
Dana Stanescu
[17.May.05 16:22]
uite o ninsoare in mai. mereu astept caderea petalelor ( se prind in par , stiai ?) cu nostalgia iernii.

 =  ca si cum dorul...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
...ar fi un copac desfrunzit, peste el nameti aprinsi de soare, lasaind verdele ce fost-a cindva viu... Oare frunzeleor le este dor de muguri?
uneori cind cineva scrie ceea ce scrie am sentimentul ca ma scrie si ma scriu. alb.

drag, ela

 =  Raspunsuri Mariei, Danei, Elei
Bogdan Groza
[18.May.05 12:18]
Maria, copacul despuiat de dor poate fi fiecare dintre noi. Copac despuiat de dorul iubirii, atunci cand frunzele-i sunt departe, cand simti ca fara ele nu mai are rost existenta, cand nostalgia te apasa si te face sa traiesti din amintiri. Nu sunt un copil minune, nici macar un "kinder cu surprize" :) ci doar un om obisnuit, cu bune cu rele, care inceasra sa supravietuiasca intr-un univers in care frunzele sunt plecate demult, iar albul e mai curand gri.
Dana, ninsoarea din mai e semnul ca inca mai exista ceva care acopera mizeriile din jur. Fulgii de nea, in inocenta lor, isi curata locul prin albul lor.
Ela, intotdeuana frunzelor le este dor de muguri. Prin si pentru muguri traiesc exact ca menirea omului. Daca n-ar exista sentimentele omul ar fi un robot care oricand ar putea fi deconectat si aruncat la gunoi.
Multumesc mult de trecerea si comentariile voastre
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !