Comentariile membrilor:

 =  "lumea se priveste in fiecare dintre noi"
Nuta Craciun
[13.May.05 08:59]
lumea se priveste in noi ca intr-o oglinfa, iar noi privim fisurile iubirii, cu ochii deschisi.
frumos carusel invartind singuratatea facuta caus,
drag Anana

 =  oglindiri...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Caus de singuratate, irisul se cauta mai departe in minunile lumii, de parca ar stii ca la o fereastra castelanul isi deschide labirintul si irisul iubitei s+ar umple de vise, statuile ar prinde contur de viata, iar oglinyile ar suprinde o alta iubire.

Imi place acest carusel, cit de mult imi place..
Drag, Ela

 =  caus de singuratate
Bianca Iulia Goean
[13.May.05 11:22]
Anana, dinlauntrul caruselului in care intotdeauna ne prindem singuri, lumea ne apare deformata, privim si suntem priviti deopotriva... Multumesc de constanta cu care apari ;-)

Ela, stiam eu, stiam eu ;-) cata bucurie cand vad in ochii celorlalti continuarea si celelalte cuvinte, cele care se ascund sau pur si simplu asteapta, in aceste minimalis.

Drag, Bianca

 =  Carusel
Eduard Țone
[10.Dec.18 14:27]
"Ape ni se revarsa in miinile aduse caus de singuratate". Pai pornind de la minimalisul tau se poate scrie o carte, Bianca. Nu, stai, nu te gindi ca deja imi zboara ideile prin minte.
Cum am putea inchide ochii atunci cind lumea se priveste in noi? Poate doar daca, inchizindu-i, avem in "spatele" lor, o alta lume. A brand new one. Si uite-asa, caruselul se-nvirteste...

 =  Din mers
Elena Marcu
[13.May.05 14:15]
Bianca, eu nu am comentariu în sensul lui firesc. Am citit până acuma toată seria de minimalis, dar „Scoicile” și „Carusel” îmi sunt cel mai aproape. Ca o bucurie a descoperirii. Nu știu să comentez din punct de vedere al formei poezia aceasta sau pe celelalte, dar mereu mă regăsesc în ele. Și în „Carusel”, mai mult ca în alte dăți, (poate și pentru că ieri m-a uimit coincidența de titlu din comentarii de la „Castelul” lui Eddie), cu atât mai aproape mă simt azi de poezia asta.

 =  Elena, seria
Bianca Iulia Goean
[14.May.05 23:38]
Elena, si pe mine m-a bucurat coincidenta de care vorbesti, dar cred ca pana la urma e firesc... textul era "de vina" ;-) Cand scrii cum am scris eu seria aceasta, tot ce iti doresti este ca aceia care citesc sa isi intoarca privirea catre sine si isi descopere acolo multiplele sensuri si... asocieri. Pentru aceea ma bucura cele spuse de tine aici.

 =  o carte sau doua cuvinte
Bianca Iulia Goean
[14.May.05 23:50]
Eddie, that is the idea of minimalis. Porneste de aici, scrie o carte... sau doua cuvinte care sa o cuprinda.
In spatele ochilor este intotdeuna "a brand new world", sau cel putin asa am invatat in ultimul timp, dar nu stim daca putem sa condamnam realul facand gestul iremediabil de a inchide ochii.. Uite, m-ai provocat, as vorbi ore intregi pe marginea fiecarui cuvant din aceasta serie ;-)
Drag, Bianca
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !