Comentariile membrilor:

 =  Tic-tacul timpului
Bogdan Groza
[15.Apr.05 15:01]
Frumoasa si pilduitoare povestea Danei despre Egiptul antic. Ar trebui sa ne intrebam si noi, atunci cand avem tendinta ori ispita de a ne da mari si tari, abunzand de statutul si functia pe care o avem daca e bine ce facem, asuprind pe altii mai slabi decat noi. Pentru ca roata vietii se schimba si am putea ajunge, mai devreme sau mai tarziu la mana si la ajutorul celui pe care candva l-am nedreptatit.
Si celelalte texte postate pe aceasta pagina au mesaje care trebuie decriptate si dezvaluite.
Titlul ales pentru sarbatorita noastra e admirabil. Timpul, cu tic-tacul lui implacabil curge, fie ca vrem, fie ca nu, si daca nu simtim din plin ca traim fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata noastra, atunci inseamna ca am trait degeaba intr-o insensibilitate, sau mai bine zis, intr-o indiferenta totala fata de frumusetea naturii.
Acum la aniversare, ii doresc sarbatoritei sa traiasca intens fiecare clipa data si sa aiba parte numai de bucurie si seninatate in suflet si-n inima. La multi ani!

 =  Farouche
Ina Voivozeanu
[02.Oct.05 19:06]
La multi ani, Ana Suter. Iti doresc viata frumoasa, sanatate. Se roaga alaturi de tine si Ina ca prima dorinta care o ai in inima sa ti se indeplineasca
"Faci pensulele să danseze de iubire și culoare
hai să împărțim coaja boabei de strugure și sâmburele să-l tăiem pe jumătate. miezul să-l sorbim cu paiul, pe rând..."

 =  timpul care conteaza
Dara Blu
[15.Apr.05 18:37]
curg uneori clipele ca si batai de aripi din care sa incropim vise ce se doresc a fi visate, chiar daca acestea nu vor cunoaste poate realitatea.
este de ajuns sa visam, sa privim cu ochii larg deschisi pentru a cuprinde intreaga minunatie si esenta a vietii intr-o singura clipa care poate valora cit toata axa timpului ca intensitate
E singurul lucru care conteaza cind ajungi la rascruce, pentru ca singurele amintiri care dureaza sunt cele pline de caldura, de patima, de insusi focul din noi, nascut din dragoste ori din ura.
Anna, iti doresc sa simti si sa traiesti din plin vremea atit de putin vremelnica :)

 =  a trecut inca un tic-tac...
Mihai Tita
[15.Apr.05 18:59]
"Nu suntem oare norocosi ca avem lacrimile...?" Mi-a ramas scrisa in palma fraza asta:) Doar pentru atat suntem norocosi, pentru lacrimi si zambete. Le vom avea mereu cu noi si timpul nu ni le va lua. Fericire, fericire tie draga copil rau:) La Multi Ani!

 =  uffa!!!
Sorin DespoT
[15.Apr.05 20:49]
aseara am renuntat la punctele de suspensie
nu ma privi...
e ziua ta
priveste în sus!
undeva în fundal un copil
aleargă după fluturi albi
cuvintele... pe ele nu le plânge nimeni

"și voi călători atunci...
printre demiurgi laici
ce-mi vor vorbi
numai cu zâmbete
și-mi vor întrista veșnicia
când îmi vor zâmbi
că Dumnezeu
a fost tras la sorți
dintre îngeri..." (aproape...cer)

iti daruiesc ce imi poate mie sufletul... si un zambet!
la multi ani...
drag, DeSpOt.

 =  Voua.
Ana Suter
[15.Apr.05 20:57]
In primul rand voua...Dana, Andrei, Adina, Cata, Ela, Maria...in primul rand voua.
Mai mult de atat...n-am cum sa mai adaug ca mi se sparge totul.
Multumesc.

 =  La urari cu urari. Voua.
Ana Suter
[15.Apr.05 21:09]
Bogdan, Ina, Dara, Mihai...multumesc frumos de urari. mult traiesc eu aci printre cuvintele voastre. Mult.

 =  O categorie mai speciala...
Ana Suter
[15.Apr.05 21:17]
Rudy te-am vazut chiar daca mai trebuie sa apas un buton pentru asta. Multumesc.
Dan...pozele au intrat si tare m-am bucurat cand le-am vazut. Mi-au placut toate pentru ca, pentru mine, fiecare in parte are suflet . Multumesc tie pentru urare. :)
Ps. presupun ca voi sta langa voi in OffTopic cu raspunsurile astea, dar nu-mi displace. ;))(in fond o data in viata face omu 20 de ani)

 =  si Sosso
Ana Suter
[15.Apr.05 21:20]
Sosso...te am aici. ma bucur. (insotit de niste versuri facute, probabil, la secunda-la tine notiunea de minut nu exista-dar te am). :)
Pup!

+ culori si l(u)m(in)a
Daniel Bratu
[16.Apr.05 12:17]
Exista aici stiluri ingemanate pictural, lumini diverse, pagina e ca o felie de tort cu miez de bunatate:

Dana Stefan - cu basm insirat pe versul alb, anticipand zonele poetice, "esentele" ("structuri cu osaturi de turn", "suprapunere metalica pana la oglindiri", "chihlimbar care conserva insecte", "zgirietura fina si stralucind de mangaiere");

Andrei Ionut Sava - cu o grafica expresiva a cosmarului, din zabrele de vid si contorsiuni;

Adina Batâr - cu cel putin doua versuri de exceptie: "anii tai cu fruntea lina se aduna intr-o poveste/ lasand gravuri pe fiecare fibra de lemn albastru", intr-un text specifica aniversar, oglindind inima "imparateasca";

Daniela Luca - cu valul de matase al marii si coamele cailor din vers cantand si incantand, asa cum numai ea poate stii face (superbe: "ti se invirt ploile pe gene se coboara in florile tale de maine" si "caii ei albi caii ei neimblinziti/coama-si aluneca-n mare/pe gleznele tale valul saruta/astazi prima culoare");

Maria Prochipiuc - cu sufletul ei imens, in continua developare si imbinare cu versurile noastre (mi-au placut in mod deosebit versurile: "vorbesc dintr-un anotimp/ unde ierburile mă îmbarcă a renaștere", "...trupul o țintă a neliniștii/mă simt uneori rănită în sensuri/ca un fruct copt").

La multi ani! Ana, drum frumos din si spre poezie, in continuare,
drag

 =  Dedal...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Multam, Dedalule, eu incerc sa ma las inspirata numai de ceea ce privirea imi arata si, desi vad atit de profund sau inalt, cu greu imi gasesc cuvintele intru a le reda printr-o buna expresie.
Ma onoreaza aprecierea ta si ma indeamna la a ma scrie.

Drag, Ela

 =  La multi ani!
Victor Turburea
[18.Apr.05 18:15]
Image hosted by Photobucket.com

 =  multumesc
Ana Suter
[18.Apr.05 18:21]
Victor...multumesc. Nu pot decat sa banuiesc ca mie imi zici. :))

 =  fata cu nume de legenda
simionescu adriana-marilena
[18.Apr.05 18:26]
Mihai Ralea spunea ca "cei ce vor sa ajunga trebuie sa stie sa renunte, cine nu poate sacrifica o placere imediata, cine vinde o situatie viitoare stralucita, dar problematica pentru ca are nerabdarea de a avea imediat o placere, acela nu va realiza nimic din aspiratiile sale" iar eu ma intreb sa ajunga unde ?!... Iti urez sa fii totul tau, sa te tii in centrul tau insuti ajungand la iubire si armonie sufleteasca. Nu numai chipul iti este frumos si sensibil ci si felul in care scrii. Te citesc cu drag si mi-a facut placere apropierea ta de inima la Cenaclu. Bine ai venit printre noi si mult, mult success in continuare!

Ama

 =  Cenaclu cu oameni frumosi.
Ana Suter
[18.Apr.05 18:54]
Ama iti multumesc pentru vorbele tale... o spun eu de data asta cu vocea trenuranda, ce, numai tu?! :)
V-am gasit frumosi si normal, apropierea de inima a fost inevitabila.
Ana.




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !