Comentariile membrilor:

 =  Adriene, felicitări!
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Adriene, evident că eu ador jurnalele și de aceea voi fi inevitabil subiectivă în aprecierea acestui splendid culoar dinspre tine spre oamni, zile, întâmplări, femei, colțuri de lume. Un Jurnal ce se dorește citit cu creionul în mână fiindcă se desprinde o hartă interioară ca un de-abia întrezărit oraș al sufletului.
Mulțumesc pentru această lectură, îmi era atât de necesară azi. Voi copia textul și îl voi păstra, dacă îmi permiți, desigur.

Drag, Ela

 =  nepoate...
Laura Aprodu
[10.Apr.05 17:46]
recunosc că nu am apucat să citesc de la cap la coadă. dar îi dau un print pentru diseară. o singură sugestie: încearcă să pui diacriticele pe peste tot (sînt fraze în care pare că lispește concordanța timpurilor din cauza confuziei ce o poate naște lipsa unu "ă"). în rest, numai de laudă!

 =  farmecul verii lui 64
Sandra Hanna Segal
[10.Apr.05 19:11]
aproape nevazuți
în stuf,
îndrăgostiții goi

 =  ghizi
Joe King
[10.Apr.05 20:58]
man, plin de farmec.

 =  Și cu frezia aceea din margine cum rămâne?
Andrei Horia Gheorghiu
[10.Apr.05 21:02]
Păcat că ai condensat mai multe texte într-unul singur. Poate că, postate rând pe rând, ți-ar fi adus păreri mai personale, legate de fiecare de text în parte. Așa, obligi oarecum cititorul să exprime o părere generală, pe acest buchet de texte. Înmiresmat, nu zic...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !