Comentariile membrilor:

 =  Spovedanie
Mihai Cucereavii
[06.Apr.05 11:36]
Am făcut-o deschis. Acum sunt în așteptarea loviturilor de la cei pe care i-am atins cu pana. Și nu numai.

 =  Hai sa te lamuresc, Mihai
Carmen Andreea Anghelina
[06.Apr.05 11:56]
Hai sa te lamuresc, Mihai! Din punctul meu de vedere, Belladona nu a fost o clona, deoarece renuntasem la contul Carmen Andreea. Asta din motive intemeiate. Atata timp cat despre tine se stiu date concrete, comentariile si replicile sunt subiective, apar simpatii si antipatii. Ca eu renuntasem la contul vechi si ca doream sa postez numai pe contul nou, asta se stia in editura, dar dupa cum vezi nu au stiut-o toti si datele mele reale au fost divulgate. Asta m-a deranjat si nu duelul cu voi. Ce stii despre Jupp, cu exceptia pseudonimului?! Nu-ti face placere un duel cu el? ai tu cumva informatii despre el pe care noi nu le stim? De unde stii ca nu e o "ea"? De ce trebuia sa se stie mai mult decat consideram eu ca trebuie stiut?! De ce toata aceasta inversunare?! De cate ori va aparea cineva care isi da doar pseudonimul, e musai sa fie clona?! Nu putem aprecia talentul sau valoarea a ceea ce scrie decat prin prisma sexului, varstei sau a unui nume aparent normal? Am muncit mult pentru textele din contul Belladonei, tocmai pentru a nu-mi fi recunoscut stilul, dar totul s-a dus pe apa sambetei. Si recunoaste, duelul e mult mai incitant cand nu stii cine e in spatele mastii. Cel putin pentru mine. Acum, discutiile sunt inutile.

Numai bine

 =  Mihai, Syril si eu stupoare...
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Si cind credeam ca putine lucruri ma mai fac sa ramin in stupoare, am dat peste acest text si peste comm de mai sus.
Si uite asa ma simt acum ca un copil naiv si credul, acea stare in care creyi fara sa cerceteyi si iti da cineva un bobirnac si-ti arata pe unde calci.

Ori se complica lucrurile, ori se simplifica, ori eu nu mai stiu cum sa le iau. Cert este ca m-ati facut sa ma pun eu pe mine pe ginduri. Ceea ce este salutar.
Multam.
Mihai, mi-a placut trecerea in revista a toate cele, pe acre eu le luasem cind in gluma cind in serios, fara sa pot pricepe ce se intimpla.

Apoi, raspunsul de aici dat de Carmen este limpede.

Eu voi ramine asa cu nume, prenume si cod numeric personal acelasi. :))
Singura mea problemuta acum este ca anumite pagini de autori nu mi se descarca bine, inclusiv a mea, altele se descarca ok, si mi-e necaz ca nu stiu daca e de la serverul meu, serverul acesta, de la explorer si asa mai departe. Si din cauza asta sunt in urma cu evenimentele si intelegerea lor fireasca. Are cineva idee de ce?)(Raspuns pls la danielaluca_srp@yahoo.fr)
Desi cred ca oricum sunt si substraturi ce nu vor fi intelese curind. :))

Sper sa ma invete si pe mine cineva sa fiu buna-rea in epigrame pina la urma, sau voi invata singura in "dueluri" cu voi, asa cum se intimpla cu ceva saptamini in urma.
Alors, em garde!

Drag voua si astept sa scrieti, scriem, mai departe.
Ela

 =  Anghelina
Mihai Cucereavii
[06.Apr.05 13:57]

Nu am știut nimic despre renunțarea la contul Carmen Andreea. Din lipsă de timp.
Simpatii și antipatii apar și la clone (pseudonime). Simpatie față de Jupp și antipatie față de X Y Z etc.
Greșești, nu fi naivă că schimbându-ți numele, ai să fii alta. Nu fugi de tine nici la sfârșitul (capătul) lumii (pământului)! După cum ai menționat, masca nu adaugă minte. Poate curaj?! Dar mă irită “obrăznicia” ei.
Privitor la sex nu am pus problema.
Fă-ți clone și pseudonime. Și ce folos. Te rășchiri, lucrezi pentru nenea! Scrii că ”Am muncit mult pentru textele din contul Belladonei, tocmai pentru a nu-mi fi recunoscut stilul, dar totul s-a dus pe apa sambetei”.
Nimic nu s-a dus pe apa sâmbetei! Este o soluție – să aduni toate textele în contul tău.
Nu ai făcut nici un stil nou. Tot tu ai rămas. Sincer îți spun - dintr-o parte se vede mai bine. Ești talentată, ai stilul tău. Dar nu ridica nasul chiar în nori. :)))
Dacă consideri că “duelul e mult mai incitant cand nu stii cine e in spatele mastii. Cel putin pentru mine” - fă-ți o sută de conturi și schimbă-ți basca (masca) de câte ori vrei pe zi.
Discutiile sunt utile.
Cu respect,

 =  Daniela
Mihai Cucereavii
[06.Apr.05 14:20]
Capul mai sus!
“Eu voi ramine asa cu nume, prenume si cod numeric personal acelasi. :))” – avem aceleași gânduri. Carmen e mai “verde” în privința aceasta!
Referitor la încărcatul și descărcatul serverelor - nu pricep nici o boabă.
“Sper sa ma invete si pe mine cineva sa fiu buna-rea in epigrame pina la urma, sau voi invata singura in "dueluri" cu voi” – desigur că mult depinde de cine-i povățuitorul, dar în majoritatea cazurilor până singur nu-ți faci cucuie – nu înțelegi viața “junglei”.
“Drag voua si astept sa scrieti, scriem, mai departe” – de accord.
Mulțumesc mult pentru intervenție.
Numai bine.

 =  Repetitio...
George Potyng
[07.Apr.05 18:52]
Când te pune-n cofă
Vreo clonă cu o strofă
Te paște un pericol:
Să fii și mai ridicol.

 =  Fiecare, cu ce are…
Mihai Cucereavii
[08.Apr.05 09:43]
Suntem diferiți
Și la cap pestriți.
Ridicol de-ți par –
Du-mă, deci, în car!.. :)))

George, orice om privește, apreciază lumea înconjurătoare prin prisma lui de vedere. Tu o vezi din unghiul (punctul) tău de vedere, eu – din al meu. De aceea și vedem lucrurile în mod diferit. Nu îți impun părerea mea. Fiecare - cu adevărul său…
Numai bine!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !