Comentariile membrilor:

 =  felifelifelifelicitari
hose armando pablo
[28.Mar.05 01:38]
pai ma primesti si pe mine ?..
felicitari vin incolo numaidacat
na ca eu nu am nevoie de pasaport si fax-ul care sa adevereasca scopul meu la chisinau ca stiu sa inot foarte bine
acum sunt serios felicitari sincere pentru volum

 =  prima verba
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
de felicitat te-am tot felicitat. pe aici, pe dincolo...
cate o stea se merita agatata pe undeva.
toate cele bune:)

 =  Multumiri si specificare
Silvia Caloianu
[28.Mar.05 07:30]
Va multumesc Hose Armando Pablo, Nichita Victotia. Daca sincer, si eu, nu imi fac mari iluzii ca ar veni multă lume de peste Prut, de dragul meu, de dragul cărții mele. Deși, m-aș bucura enorm. Am însă câtiva prieteni, câteva promisiuni...pentru unii dintre care mi-am tot amânat lansarea.

Recunosc insa ca nici nu am avut mare chef de aceasta, nu am nici acum mare placere să stau în fața lumii ca o mireasă fără mire sau ca o acuzată :D. Așa că, m-ați bucura să veniți să mă susțineți, să nu intru în pământ cumva, dacă aud vreo laudă :D, să vorbim și despre cărțile voastre, ale acelora pe care le aveți deja.

Am specificat în respectivul anunț: "Apropo: unii dintre voi, cartile cărora nu le am, sper să veniți, să le aduceți. Eventual, mi le puteți expedia. Ar fi frumos, promit și eu volumașul meu, în cazul în care interesează.".

 =  Cu drag
Silvia Van
[28.Mar.05 09:41]
Un gand bun pentru tine si felicitari pentru succesul tau. Mi-ar placea sa am si eu cartea ta.

 =  Felicitari, Sirena
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Sirenă dragă, să fie o lansare spre înălțimi. Și cei ce nu vor putea veni acolo, te vor însoți cu sufelt și gând, îți sunt și ei aproape. Și... la următoarea carte!

Cu drag,
Ela

 =  Silvia Van, Daniela Luca (si...la Bucuresti)
Silvia Caloianu
[28.Mar.05 10:57]
Va multumesc mult, fetelor! M-as fi bucurat sa va aud spunand ca veniti, dar...poate va vad - nu peste mult timp, macar la lansarea celeilalte carti (pentru care tot mai caut un titlu si, nu mai gasesc! :D) - (ed. "Vinea"), la Bucuresti.

 =  concretizare in privinta cazarii oaspetilor mei
Silvia Caloianu
[28.Mar.05 12:40]

Am adaugat in anunt:

"Rog să vă anunțați prezența în subsolul acestui text. Este important sa stiu din timp, si, nu doar ca sa vad in ce masura pot interveni in privinta cazarii. In acest sens imi pot asuma si deplina responsabilitate, scutindu-va de cheltuieli, numai daca nu veniti in numar nelimitat :)."

 =  De când îmi doresc să văd și eu orașul Chișinău
Maria Prochipiuc
[28.Mar.05 15:22]
Eu raspund: Prezent!
dacă nu intervine nimic sper să fiu acolo!
Felicitări, de când aștept momentul! M-ai luat prin surprindere mai multe cuvinte nu am acum.

 =  prezent!
Dan Tristian
[28.Mar.05 15:44]
un eveniment stralucitor indelung asteptat!
la o asemenea invitatie nu pot raspunde decat invariabil prezent!. felicitari, Silvia! negresit voi fi acolo!


 =  Silvia,
cătălina vieru
[28.Mar.05 16:04]
Chiar as veni! Cati kilometri sunt intre Giurgiu-Romania, Chisinau-Moldova? Hmmm... Daca as putea, as motoli harta si as face-o mica, mica, pentru a putea sa trecem usor dintr-un oras in altul, din tara in tara... Cum (inca) nu pot face asta, ma multumesc sa te felicit, sa te imbratisez si sa urez tuturor celor prezenti la fericitul eveniment, o petrecere frumoasa!
Cu drag,
PS: nu poti sa imi trimiti un volum, totusi, prin posta?

 =  sa-mi povestesti:)
Mae Stanescu
[28.Mar.05 16:11]
silvia, tare mi-as fi dorit sa fiu, nu se poate; dar astept cartea cu nerabdare, cu amprenta cu tot!

sa va fie frumos!

 =  Felicitări
Mihai Cucereavii
[28.Mar.05 16:16]
Și cât mai mulți adoratori.

 =  felicitări!
Alina Manole
[28.Mar.05 16:18]
Felicitări pentru volum și spor la organizarea lansării.
Zic și eu prezent, dacă voi putea pleca în ziua respectivă din Iași. Adică sper să nu intervină vreo problemă.
Aș dori, dacă se poate, cei din Iași să plecăm împreună. Propun varianta cu trenul.

 =  Manifestul roman e pe drum
Florian Silisteanu
[28.Mar.05 17:25]
Aprind focul adanc in pamant cu urmatoarea strigare> De a fi vreme sa gasesc pasaportul atunci am sa nuntesc numele tau acolo in patria noastra la tine acasa.Pe 1 mai vreau sa lansez Manifestul Roman-saptamanal national de atitudine- Sunt prins cu multe pe linga inima aceasta a mea DAR de am pasaport atunci florian silisteanu vine in petzit de patrie fratzeasca

 =  sunt pe drum
Florian Silisteanu
[28.Mar.05 17:34]
DA SOSESC

 =  gand bun
Felicitari, Silvia! Ma bucur mult pentru tine si iti doresc sa iasa bine totul, de la lansarea cuvintelor pana la sampanie. :)
iti tin pumnii!
drag

 =  am intrat in "subsolul textului" ptr a zice...
Sanda Samcov
[02.Oct.05 19:06]
Cat de mult as vrea si eu sa Va spun pe nume, sa Va tutuiesc, dar ma multumesc si cu atat: sa mai vorbim din cand in cand, sa ne vedem la lansarea cartii DV, sa mai sfatuim...:)
am intrat in "subsolul textului" ptr a zice ca vin neaparat! am vorbit cu parintii si... sigur ma lasa!

PS Ati putea sa'mi trimite'ti pe e-mail sau fax invitatia ptr ca s-o pot prezenta dirigintei la liceu?

Va pup si acum imbratisindu-Va ca fiica pe mama (daca imi piermite'ti) si astept sa Va vad..

{unde se afla iblioteca "Onisifor Ghibu", ca demult nu am fost la Chisinau...}

 =  ...
Dana Stanescu
[28.Mar.05 18:37]
felicitari pentru inca un vis implinit . si sa nu ramana singura carte, sa fie un inceput. tare departe e Chisinaul de mine dar asta nu inseamna ca , intr-o zi nu am sa pot gasi pe un raft cartea ta, si ale altora de aici. si atunci o sa fiu mandra.

 =  Încerc din răsputeri! (13-14)
Radmila Popovici
[10.Dec.18 14:27]
Draga Silvia și, știi prea bine, că dragă ești! Vin, chiar dacă anume pe 8 aprilie am o urgență la București! Cum se întâmplă, că acei ce așteaptă din cale afară ceva, pot fi lipsiți. Citisem într-o carte de parapsihologie, că nu e bine să ai obsesii, căci ți se iau, pur și simplu. Așa pățesc și eu, și de astă dată, dar am o singură scăpare - șă începi ceremonia cel târziu la 13:00. În acest caz, am o oră-două pentru multașteptatul eveniment! Știu că va fi extraordinar, căci știu de ce ești în stare! Va fi o adevărată Sărbătoare, o Zi de vis! Cei, care ezită,
credeți-mă pe cuvânt! E omul, care merită susținere și apreciere! Are un suflet, în care încape multă lume frumoasă și un organizartor nemaipomenit de petreceri! Ce mai poate visa un om, un poezist, decât o seară în compania celor însetați de frumos? Îndrăznesc să Vă invit pe cei ce mai stați pe gânduri și, Sireno, dacă nu am noroc, corpul meu va merge toată noaptea cu trenul, dar sufletu-mi va fi acolo, lângă Voi! O să mă rog să fac parte și ochilor, și inimii! Te felicit! Ți-am spus, va fi carte de căpătâi, căci e scrisă cu mai mult decât ființa ta și e Poezie! Îți doresc multă lume frumoasă, iar lumii - Sărbătoare!

 =  "niciodata pe nume"
Codrina Verdes
[28.Mar.05 20:32]
Felicitari pentru ca ai reusit sa-ti strangi colectia de poezii intr-un volum. Eu insa, am reusit sa acumulez multe regrete...
Regret ca nu voi participa la acest eveniment, dar, cu siguranta, voi intra in posesia volumului.
Regret si pentru surpriza pe care mi-ai promis-o cu ceva vreme in urma si care nu-mi va parveni.
Regret ca ratez o reintalnire cu tine si ceilalti poezisti.
Aceste regrete, ma determina sa nu-ti spun "niciodata pe nume".
Sa-ti fie sarbatoarea frumoasa! Voi fi cu sufletul acolo.

 =  bravo !
Nicole Pottier
[28.Mar.05 21:37]
Felicitari, si eu ma bucur foarte mult pentru tine, Silvia.
Cu prietenie.
:)

 =  Felicitari...anuntul se lasa asteptat...
Cristina Hasse
[28.Mar.05 21:48]
Silvico, Silvico, doua saptamani mai devreme daca lansai, ma gaseai si pe mine mai aproape, dar asa de-abia plecata de-acasa (din Romania) sunt si nu mai pot calatori din motive in mare parte financiare... Sa ai o lansare cu zi frumoasa, ne gandim la tine si eu si Dieter.

 =  gand si suflet
Bianca Iulia Goean
[29.Mar.05 01:14]
Silvia, in gand si suflet sunt si eu pe-acolo, un pic rusinata ca nu-mi pot permite (it's all about the ... time!) sa imi iau o mini vacanta si sa te sustin acolo cand vei primi atatea laude. Felicitari si cu drag te asteptam in Bucuresti, uite ce bucurie, a doua veste buna! Sa-ti ajute Dumnezeu!

 =  .
Claudiu Banu
[29.Mar.05 01:16]
Felicitari Silvia. Din pacate data lansarii coincide cu data inchiderii de luna (contabila) de la mine, asa ca nu voi putea fi alaturi de tine, desi ca ar fi fost o reala placere. Volumul insa il vreau si eu, chiar si in aceste conditii.

 =  lansare 2
Ion Diviza
[29.Mar.05 08:48]
Dacă am fi vrut cu tot dinadinsul să se întâmple astfel, n-ar fi fost să fie, sunt sigur. Eu încă nu reușisem să te invit pentru sambătă, 9 aprilie, la lansarea cărții mele "Komikaze", când am citit acest anunț (întâmplător, fiindcă nu prea am timp acum să intru pe site). Si m-am bucurat mult, pentru că invitații tăi vor fi și ai mei. Și viceversa. Succes și bună dispoziție pe 8 aprilie! Și mie - pe 9 aprilie! :)) (ora 17.00, sala Teatrului Satiricus - I.L.Caragiale", sunt invitați toți invitații Silviei :))

+ niciodată pe nume - merita mai mult!
Maria Prochipiuc
[29.Mar.05 18:15]
Important!!??..

Lansarea unei cărți mi se pare un eveniment destul de important, important în primul rând pentru autor și nu în ultimul rând pentru comunitatea din care face parte și aici mă refer la agonie.ro / poezie.ro

Cosider că un eveniment de acest gen merită să stea pe prima pagina. Oare din cauza repeziciuni cu care zilnic se postează texte aceste eveniment nu a fost sesizat de editori? Ma surprinde! Orice eveniment, consider eu, că ar trebui să fie cât mai mult popularizat, prin mijloacele sitului. Spun acest lucru fiindcă am observat că unele evenimente trec aproape neobservate și e păcat!

Voi puncta aici prin acordarea unei steluțe. Această carte reprezintă o parte din activitatea Silviei Caloianu aici pe poezie .ro. Aprecieri asupra textelor Silviei le puteți găsi la: Silvia Caloianu – de la cuvânt la metaforă http://www.agonia.ro/index.php/essay/78608/index.html

Am pierdut un comentariu sper sa nu se mai intâmple...

 =  felicitari
dumitru cioaca-genuneanu
[29.Mar.05 18:33]
Felicitari Silviei Caloianu si lui Ion Diviza pentru lansarile din Aprile si le doresc ca pe viitor sa ne fericeasca anual cu astfel de vesti

 =  Silvia
Thais Teodorescu
[29.Mar.05 23:29]
te felicit si iti doresc sa ai o zi speciala, speciala, inconjurata de multi oameni dragi tie.
mi-ar placea tare mult sa am si eu cartea.

 =  vineri?
Radu Herinean
[31.Mar.05 00:09]
8 aprilie pica vineri :(
oricum, felicitari. probabil programul de munca nu-mi va permite sa fiu acolo.

 =  Radu Herinean, cititorilor mei...
Silvia Caloianu
[31.Mar.05 00:30]
Poate fi si sambata, daca as sti ca schimba situatia ta, mai cu seama ca voi prezenta acolo cartile membrilor acestui site si ar fi bine sa fii. Azi mi-au confirmat participarea Mihai Leoveanu, Marius Chelaru (de la Convorbiri Literare) si altii care sper sa confirme si aici.
Am un sentiment ciudat, de parca ar fi o moarte a mea, la care voi asista...M-as bucura sa veniti. Poate am nevoie...Cred ca e urat sa dau inapoi, acum...Nu e vorba doar de mebrii siteului, nu...

+ Profit de ocazie...
Ghinea Nouras Cristian
[10.Dec.18 14:27]
Silvia, chiar în ziua în care am venit și eu pe site, în primăvara anului trecut, am făcut "greșeala" de a citi două poezii de-ale tale, ale căror titluri erau evidențiate pe prima pagină. Impresionat de lectură, mi-am pus atunci întrebarea: ce cauți tu aici, măi amărâtule, printre așa lume bună? Am continuat să te citesc cu admirație și să apreciez activitatea ta culturală desfășurată dincolo de Prut, însă, de câte ori am vrut să postez un comentariu, parcă rămâneam înțepenit în fața ecranului: ce să-ți scriu? Că e minunat, excelent, etc.?! Nu găseam ceva mai inteligent și-mi era jenă de mine, nici măcar nu mă consider un critic de poezie. Știu însă ce-mi place. Așa că profit de ocazie pentru a trimite o stea sinceră tocmai din celălalt capăt al Țării, din Banat.
Felicitări și o lansare cât mai reușită, în mijlocul celor care te iubesc și te apreciază.

 =  Silvia
Robert Mîndroiu
[31.Mar.05 13:58]
Felicitari pentru lansare, Silvia. Din pacate motive obiective ma impiedica sa fiu prezent; sunt sigur ca lansarea va fi o reusita. Felicitari inca o data si numai bine

 =  succes!
Ioana Stefanescu-Bogdan
[31.Mar.05 17:47]


Draga Silvia, iti doresc o dupa-amiaza frumoasa pe 8 aprilie, o seara si mai frumoasa si tot ce urmeaza sa fie mai frumos. Eu sunt convinsa ca, daca e organzizat de tine, evenimentul o sa iasa bine. Mi-a placut mult titlul volumului. Mult succes, sa fie intr-un ceas bun!

 =  Ghinea Nouras Cristian, Robert Mîndroiu, Ioana Stefanescu-Bogdan
Silvia Caloianu
[31.Mar.05 18:28]
Va multumesc, tuturor, pentru urari. M-as fi bucurat sa va vad aici. Nu imi doresc sa fiu mult in centrul atentiei si, dupa cum spun in anunt, m-am gandit si la prezentarea, cartilor altor poezisti, daca tot se intruneste lumea din domeniul scrisului, editori, critici, presa...sa nu fie prea mult pentru mine...
Ce sa zic, Robert, nu stiu pe cat te-ar interesa productia mea literara, dar poate ca nu ai fi regretat, daca puteai sa vii.
Cristian, nu credeam ca ma citesti, ma bucur sa aflu, m-a emotionat mesajul tau.
Ioana, credeam ca veniti, cu cartea voastra, cu Adina, sa o prezinte...Ar fi fff bine...Ati vizita si orasul...Poate veniti? Am primit un mesaj de la Adina (cu cartile Orianei), din care inteleg ca ar veni, daca decideti voi...

 =  Felicitari sincere
Ardeleanu Stefan
[01.Apr.05 09:31]
Felicitari si la mai multe vise implinite. E un sentiment deosebit sa iti apara o carte indiferent de domeniul ales dar cred ca mai ales daca sfera vizata este arta. Sper ca lansarea ta sa iasa cum iti doresti.


 =  Regret
Adrian Munteanu
[02.Apr.05 15:17]
Ar fi fost o ocazie fericita pentru a vedea si eu Chisinaul prima oara in viata mea ( poate si ultima ). Nu-mi lipseste curajul de a porni la drum. Imi lipseste credinta ca un om care la Brasov a considerat ca nu merit macar o vorba si o clipa de atentie ar vedea cu ochi buni aparitia mea alaturi de cei cu drag asteptati. Si cand te gandesti ca suntem colegi de breasla. Singurul lucru de care imi pare cu adevarat rau este ca scap ocazia de a-l vedea pe Ion Diviza. As fi vrut sa-l cunosc. Poate altadata.
Succes la lansare. Sa fie de bun augur si incurajatoare pentru realizarile viitoare.
Pentru ca in alta parte nu vad unde, iti urez si tie, Ioane, succes si curaj pe mai departe.

 =  Adrian Munteanu, te asteptam!!!
Silvia Caloianu
[02.Apr.05 15:57]
Am incremenit...ce am citit aici...Adrian, fa-ti bagajele! Te asteptam! Confirma chiar acum ca vii!!!

Nu pot crede, ce impresie ti-am lasat...Asa sunt eu, si... eram cumva obosita, nu mai stiu cum...Ultima data am vb in strada, la despartire, eram cu Alma, cu Leoveanu, cu Marius Chelaru, nu? Ma uitam urat? Nu cred...Eram doar dispersata...asa sunt eu...

 =  Ar fi o mare bucurie!
Maria Prochipiuc
[02.Apr.05 16:06]
Silvia, trebuie să-l convingi pe Adrian să vie, venirea mea ar fi sigură, daca aș avea un partener pe măsura lui. Știu că își dorește foarte mult, hai să încercăm!

 =  Adrian, Maria...
Silvia Caloianu
[02.Apr.05 17:43]
Adrian Munteanu, Maria, eu nu implor pe nimeni, eu spun doar ca mi-ar face placere sa vina oricine isi doreste sa imi fie alaturi, si sa reprezinte si siteul poezie.ro, unde ne-am cunoscut si am unde s-au intalnit poeziile noastre...Si, nu sunt defel falsa...Aproape ca ma simt umilita, acum...Nu am facut invitatii private...Nu stiu ce sa mai zic...

 =  Doar cu gîndul
Florin Hălălău
[02.Apr.05 20:43]
Am fi venit și noi dacă am fi putut. Vom ajunge însă în Chișinău prea tîrziu. Te-om felicita atunci și îți vom cere autograful.

 =  Adrian Munteanu (incearca...), Florin Halalau (cand?)
Silvia Caloianu
[02.Apr.05 21:08]
Am mai fost prin oras, mi-am fugarit gandurile negre, dar...Ma obsedeaza sentimentul acesta de misterioasa de culpabilitate...Adrian, asa sunt eu: introversa, uneori, in alta lume...Imi pare rau, daca ti-am parut rece, distanta, nepoliticoasa...
Nu vreau sa imi descriu starea in care ma aflam atunci, printre voi, "poezistii", fiind pedepsita, avand un singur text pe site si nivel de acces zero...Dar, imi amintesc, eram zambitoare si, tot zambind, mi-am scos ecusonul, pe care era scris "mebru poezie.ro", cand mi-a zis Radu Herinean (in gluma sau nu)...Cred ca am raspuns oricarui zambet, oricarui gest de amabilitate, nu ma vad altfel...
Nu stiu ce trebuie sa zic, sa fac, sa ma crezi: imi pare rau sa stiu ca am ofensat pe cineva cumva, insa si mai mult - sa se creada, fals, ca am desconsiderat, ca as fi o infatuata etc.
M-as bucura sa fiu inteleasa: acesta nu este un eveniment care ma face fericita, dar ma voi simti bine inconjurata de acei care tin - cat de cat - la mine, la poezia mea. Desi, niciodata nu imi fac iluzii prea mari in acest sens...
Incearca sa ma crezi, sa ma intelegi, Adrian: esti binevenit! Nu te stiam suparat, nu aveam/nu am idee de ce...Vino, sa demonstram ca nu suntem copii mofturosi...Fii sigur ca ma voi bucura mult!
Repet: pentru oricine ma va anuta ca vine, voi incerca sa fiu o gazda primitoare.

Florin, "prea tarziu", in aceeasi zi sau...??? M-as bucura sa stiu...

+ felicitări !
Luminita Suse
[03.Apr.05 23:51]
Dragă Silvia.
Îți doresc să ai o lansare de volum frumoasă, să primești recunoașterea bine meritată și mult succes cu volumele viitoare!
Nu uita să îmi trimiți și mie cel puțin un exemplar!
Cu drag,
Oriana

 =  Urari cu lansari
Lucian Preda
[04.Apr.05 17:52]
te vad in oglinda iar daca nu esti de fata te citesc printr-e clipe la taina cafelei.
Sa ai o lansare ca-n povesti

+ Felicitari!
Diana Iepure
[05.Apr.05 10:34]
Felicitari, Silvia!
Lasa tu moartea si alte necazuri! Daca ai actele in regula si cartea gata de lansare, viata e frumoasa.:)
Din pacate, vom ajunge cu cateva zile mai tarziu la Chisinau. Mi-am dorit din tot sufletul sa fiu acolo, insa nu depinde de mine. Nu depinde de noi.
Dar nu scapi tu cu una cu doua. Fii sigura! O sa poposim cu purcel si catel.
Tine sampania in frigider! Daca iti mai ramane sampanie... Noi venim cu florile. :)
Speram sa incap barem in filmul asta, dar nu te joci cu soarta omului...

Succese!!!

Vv si puii

P.S.
Salutari lui Leoveanu!

+ Felicitari!
Liviu Nanu
[05.Apr.05 13:11]
Felicitari Silvia! Sper sa citim mai multe cronici frumoase la cartea ta. Regret ca nu pot participa, sper sa pot intra totusi in posesia volumului.
Cu drag,
Liviu

 =  Felicitări
George Potyng
[05.Apr.05 16:36]
Felicitări, Silvia, și timp frumos la 8 și 9.04.
De data asta sper să nu nimeresc în lista neagră:)
Cu drag,
GP.

P.S. Văd că în text ora a rămas aceeași (15.00) și te rog să precizezi încă o dată.

 =  si eu, din nou
Ion Diviza
[05.Apr.05 16:47]
Constat cu bucurie ca, de cand n-am mai trecut pe aici, s-au adunat atatea staruri si stele...:))
Ramane in vigoare si invitatia mea pentru toti cei care pot veni la Chisinau: sambata, 9 aprilie, va astept la Teatrul Satiricus - I.L. Caragiale. Fireste, pana atunci ne vom intalni la Silvia, pe 8 aprilie. V-as ruga doar sa confirmati - cine isi poate permite sa ramana pana duminica. Trebuie sa comand din timp hotelul.
Va asteptam cu drag,

 =  Ce sarbatoare, Silvie, ce sarbatoare!
Gabriela Marieta Secu
[05.Apr.05 18:12]
Ma bucur din inima pentru evenimentul acestei mult asteptate lansari! Inima mea a plecat pasare calatoare spre tine, gandurile mele bune sunt deja de straja la poarta viselor tale... Eu, ingrata, fara pasaport, nu pot veni, mi s-au inradacinat pasii in valurile astea verzi-albastre ale Marii Negre... Si nici nu vreau sa-mi trimiti cartea prin posta, vreau sa vii tu la vara, sa-ti arat Marea, pe mine si tu sa-mi dai lumina din bucuria ta lirica, bucuria ta trist luminoasa, din hazul tau de tot necazul... Doamne, Silvie, ma bucur sincer pentru aceasta realizare... Ma bucur ca esti, ca scrii asa cum scrii si mi-e bine ca in Moldova aia de dincolo de Prut sunt oameni ca tine ce din iubire de iubire manuiesc atat de fain arta (arma) cuvantului romanesc. sa te uiti printre lacrimi si zambetele din sala, voi fi acolo, umbra de fericire departe si totusi atat de aproape.
Gabriela Marieta Secu

 =  felicitări
gabriela florina david
[06.Apr.05 00:26]
mă bucur mult, Silvia; nu pot veni, dar tare mi-aș dori volumul tău; știu că e greu să trimiți prin poștă toate exemplarele cerute, dar poate faci și o lansare în București sau găsești cumva o rețea de distribuție; nu am de ce să îți țin pumnii, va ieși totul perfect, dar mă gândesc...

 =  Inca ceva, ce cred fff, important, pentru toata lumea !!!
Silvia Caloianu
[06.Apr.05 09:47]
In primul rand, multumesc tutror care imi sunteti alaturi cu un cuvant de bine. Da, sper sa ne vedem la Bucuresti, am mentionat si mai sus despre asta.
Altceva, ce cred semnificativ: toti acei care mi-au scris (dar, nu numai) ca ar fi dorit sa ajunga cartile lor pana la eveniment (a se reciti anuntul meu), ar putea merge la trenul "Bucuresti Chisinau", care porneste in fiecare seara de acolo si ajunge dimineata aici, sa transmita cartea-cartile prin intermediul conducatorului de vagon. Propun vagonul nr. 1, pt taoa lumea, mai usor de retinut. E o procedura fireasca, in uz...Asta ar insemna ca volumele voastre vor fi expuse pe un stand "WWW.POPEZIE.RO", ca sa ramana in sala de lectura a bibliotecii din Chisinau in numele lui "Onisigor Ghibu" (unul dintre sustinatorul Unirii de la 1918, vedeti pe google). Cartile care vor ajunge dupa manifestare vor completa acest raft in cadrul altui eveniment mediatizat.
Ma informati, la adresa de_eveniment, in cazul in care mi-ati trimis carti cu insotitorul de tren.

 =  oglinda
serban georgescu
[08.Apr.05 11:35]
Silvia, abea acum ti-am zarit chipul oglindit in cafea, pe coperta. Excelent efect! Multa bafta!

+ Felicitari, succes! Si desigur, doresc sa cumpar un volum.
Adina Ungur
[08.Apr.05 13:54]
Draga Silvia,


doresc sa te felicit pentru aparitia primului tau volum de poezie(?), pentru mine asemenea evenimente sunt prilej de bucurie, nu stiu exact daca e debut, dar daca da, cu-atat mai mult!

Din pacate nu am si nu as fi avut cum sa vin la Chisinau, sunt multe alte piedici care se interpun peste dorinta mea de a ajunge acolo (lipsa unui pasaport, serviciul si altele - inca doua, pe care nu le pot scrie aici), insa am certitudinea ca va fi un eveniment reusit, iar eu iti sunt sufleteste, alaturi.
Sper sa va bucurati, tu si cartea ta, de succes!

Cu sentimente prietenesti,
Adina Ungur


p.s. nu stiu daca un anume colet cu 12 carti a ajuns la tine

+ Sampanie , masa si dans
Radu Tudor Ciornei
[08.Apr.05 17:26]
Acum cind manifestarile sunt in toi, la moment de mare emotie si bucurie salut si eu aparitia volumului remarcabilei autoare care este Silvia Caloianu
Sunt alaturi de voi cu inima si va urez distractie placuta.

Sa curga sampania !

 =  Silvia Caloianu - un exemplu "virtual" și în realitate!
Radmila Popovici
[02.Oct.05 19:06]
Mulțumirile și recunoștința aparțin Silviei! Au să o spună și ceilalți colegi. Din păcate, viața de zi cu zi pune obstacolele ei și acest eveniment ar fi fost mai bogat, dacă numărul oaspeților era mai mare. Ușile erau deschise asemeni sufletului gazdei, ospitalitatea căreia e remarcabilă. Lansarea a avut înaltul mesaj de a-i aduna pe admiratorii cuvântului launloc, în jurul aceleeași mese, la focul aceleeași căutări de frumos, unde hotarele dispar și rămâne esența. Admirabil gestul de a pune la dispoziția cititorilor standul cu alte cărți ale colegilor. Consider că aceasta o definește pe Silvia Caloianu și divulgă mărinimia ei în realitate, nu doar virtuală. Îți mulțumim petru ceea ce ești! Pentru bucuria de a-ți răsfoi cartea!

 =  Tuturor, celor care ne-ati fost alaturi (special: Adinei Ungur)
Silvia Caloianu
[14.Apr.05 22:49]
Tuturor, care ne-ati fost alaturi (special: Adinei Ungur)

Adina, cartile au ajuns, am facut primul pas, cat am reusit: deocamdata, frumoasa carte a Luminitei Suse se afla, ademenitoare, langa cea a remarcabilului Radu Tudor Ciornei, langa cartile altor autori, la care tin deosebit - langa cea a lui Michel Martin si a lui Dan Tristian, langa alte carti ale "poezistilor" - pe un stand special, in sala de lectura a bibliotecii "Onisifor Ghibu" din Chisinau.

Am trimis in galeria siteului poze de la lansare, va veti putea convinge, cand va avea timp Radu Herinean sa le afiseze...De fapt, va puteti informa despre acest lucru de aici

Multumesc tuturor, celor care au gasit timp sa ne fie alaturi - noua, intruniti la Biblioteca "Onisifor Ghibu" din Chisinau, in ziua de 08.04.05 - atat in subsolul acestui anunt, cat si in realitate.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !