Comentariile membrilor:

 =  Fara camasi albe!
Eduard Țone
[10.Dec.18 14:27]
Mai intii sa aruncam toate camasile albe din casa! Cu mineci scurte si foarte insipide (ca mirositoare n-avem). Ca sa stim o treaba, de la bun inceput.
Apoi: Elena Marcu este o scriitoare excelenta (atentie, termenul nu vine de la prajitura "Excelent!") si spun asta nu pentru ca a zis cindva intr-un comentariu ca se declara fan al textelor mele ci pentru ca, iata, citez la intimplare (sau nu): "Scutură teatral coama neagră, împinse umerii în spate și-și luă alura devastatoare și fatală a dansatoarelor de flamenco, așa și vroia, pe Bogdan îl impresiona întotdeauna când mima ea dramatismul și accentua momente"
Ca sa fie clar!

Si... Malmesteen? Hmmm...

"I was old
When I was born
I was feeling cold
And my soul was torn
I walked alone
In solitude and sorrow
I've been shown
I can see tomorrow

Then I found you
And we were one
A new life found
A new life found
It's a miracle of life"

Bine le-a facut!

 =  elena
Vlad Catalin
[17.Mar.05 09:36]
Dar de ce numai texte inregistrate la personale? Sunt convins ca poti scrie proza buna. Am citit tot ce-ai scris, din toate acesta imi pare cel mai bun. E cursiv si estetic. De aceea te intreb: de ce nu proza?
La recitire,
st

 =  răspunsuri (ne)asumate
Elena Marcu
[17.Mar.05 20:38]
Eduard, între textele și comentariile tale (fie ele elogioase și cu malmsteen cu tot), rămân în continuare fan al celor dintâi. Ca să fie clar! Și-acuma, că m-am asigurat de indulgență, sugestii și reclamații n-ai? Neeee, sunt excelentă! :))

Sache, ca să-mi asum texte de proză, aș prefera ca ele să fie ceva mai mult decât „călduțe”. Să presupunem că scoatem din discuție aspectul talentului, bun, dar să scrii proză impune între altele și perseverență, și răbdare, și drag mare, mare de a scrie. Până acum am preferat, ca la bridge, impas la damă(?), fac defosă pe o culoare (la personale) și iau levate la șlemul mic (ca cititor și comentator). Mână slabă? Lașitate? Interes limitat? Inspirație păguboasă? Comoditate? Habar n-am. Să fi pus amețelile astea de jurnal la „proză” ar fi însemnat să merg la bluf, cum bine știi. Aștept să-mi pice cărțile alea de mare șlem. Hehe, atunci fac direct „poezie”. :))
Mulțumesc pentru încredere și încurajare, o să încerc. Și știi ceva? Tu să-mi spui secretul, ca unul care a făcut deja de mult timp pasul de la „personale” la „proză bună”.

 =  cand descoperim
Nicoleta Tase
[05.Apr.05 16:05]
Ah, mare pustiu de bine ai facut cu un comentariu lasat la mine pe care azi l-am descoperit. Si cu ocazia asta te-am descoperit pe tine. Ma afiliez parerii lui Sache... ce atatea personale? Excelent textul, l-am savurat rand cu rand.
La recitire,
N.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !