Comentariile membrilor:

+ nu mor pietrele nu mor
zabet mihai
[05.Mar.05 23:45]
Poezia ta este un aranjament de cuvinte si o neorinduiala de lucruri. De fapt cred ca asta este definitia poeziei, dupa parerea mea. Cineva spunea ca " Adevarul se opreste la inteligenta; frumusetea patrunde pana la inima". Mie mi-a patruns. Un poem foarte frumos si plin de forta.
Felicitari!

 =  Mihai, trecerea ta nu-i oricum. Cum?
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Mihai, mulțam, înstelarea ta mă face să îmi scald firea în alt râu de poezie, mai departe. Și dacă mor? Pietrele... Să revii oricând pătruns ești în fire.
Drag,
Ela

 =  Danielei Luca
Ana Suter
[02.Oct.05 19:06]
De ar mai fi ceva de spus dupa scrierea ta...as spune. Instelare, poate, dar n-am cu ce. O incurcatura superba de sensuri si trairi...
"omul nu omul lasă-l el caută ecoul
cum ce ecou cum cum cuuuuum"
o strigare in tine ce patrunde pana dincolo de vreun sens insa da o multitudine de trairi. Incerc sa culeg din drum mai multe explicatii, insa cedez si ma predau; inima mea aproba si fiinta mea asculta.
Cu drag,
Ana.

 =  ela
Carmen Mano
[06.Mar.05 06:53]
"riul nu trece de doua ori prin acelasi loc"
sint si eu in trecere, ti-am spus ca voi veni:)
ultima strofa imi place in mod deosebit
cu drag

 =  Anna, Iasomie, trecerile voastre prin acest loc
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Ana, mulțam pentru trecere, cât nu ai stele, îmi poți lăsa pietre, câte vrei, din cele ce nu mor... Te aștept să revii în alt loc, pe aici ai trecut frumos. Clipa, clipa nu trece de două ori, ea își are ecoul în noi.

Iasomie, tu în dimineți asculți ecoul meu? Și piterele, până că și pietrele mele îți vorbesc. Mai ales în acest sfârșit de - să zicem - poezie. Te aștept cu următoarea apă (râuri, mări...)

Drag, Ela

 =  :)
Lucia Firefly Popescu
[06.Mar.05 11:18]
omul, da, poate ar fi facut asa, eu nu, eu nu sunt om... :)
deocamdata sunt in stagiul in care am inteles ca NU STIU...
Ca tare mi se mai potriveste poezia ta azi... Gandurilor...
drag,
Firefly

 =  Firefly, ecouri, ecouri
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Firefly, primul pas al omului spre cunoaștere este conștientizarea acestui NU STIU pe care tu îl resimți astăzi. Te voi întreba maine ce lucru ai descoperit. :))
Mulțam pentru trecerea ta prin cele ce nu cunoști din mine. Ecouri, ecouri...

Drag,
Ela

 =  poezie
Bianca Iulia Goean
[07.Mar.05 11:42]
Apele sunt intotdeauna noi, in fiecare dimineata de clipa muntele naste izvor nou; sufletul tau ca un munte, Ela, sufletul tau ca o apa, din care malurile s-au intors catre albie, pestii au depasit limita aerului. Stii, ma intreb daca aici ai adastat mai mult, sau nu, dar nu-mi raspunde, pentru ca tocmai acesta-i farmecul: sa para ca-i dintr-o suflare, si de fapt pietrele sa fie aranjate cu grija...
Felicitari, drag, Bianca

 =  Dalba, stincile mele
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Dalba, am adastat o lecuta, mi-am scaldat stincile prin ape-ape vii si am scos la iveala pestii-cuvinte. Ma vezi frumos, sa fiu oare si eu asa cu adevarat? Si apele fac umbre.. Multam pentru trecerea in aist loc de mine mult iubit.

Drag,
Ela
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !