Comentariile membrilor:

 =  inca
simona marcu
[24.Feb.05 17:20]
Imi era dor sa te citesc, Daniel. In haina ludica ce iti vine asa de bine, printre combinatii de cuvinte, din unghia unghiului meu de vedere.
cu drag

 =  Drago-betie de dragul ei
Bogdan Groza
[24.Feb.05 17:26]
finalul parca e toparcenean. "inca zbor inca ma zbat" O drago-betie placuta la citit. A necesitat ceva efort pana am priceput-o.

 =  disco-empatii
Daniel Bratu
[24.Feb.05 18:18]
Simona, multumesc, ludicul de mine stii ce spune? L-am intrebat si am auzit ca si lui ii era dor sa se citeasca, sa te citeasca, sa se regaseasca. Azi de Dragobe-tie, s-a cam potrivit la intalnirea cu sinele (nu de tren :)). Cu drag si eu

Bogdan, multumesc, parca nu e "toparcenean". Da, in fine, ia mai vezi si tu, mai citeste o data si imi mai spui si mie despre ce e vorba, cand ma intorc, ca acum ma duc sa trag o dusca asa, de drago-betie. Vezi la efort, totusi, cu pianul e cam greu pe scari :)

 =  încă zbor
Feronia
[02.Oct.05 19:06]
Inca nu stiu ce vers sa aleg ma incanta toate asa ca citesc si recitesc aceasta "Drago-betie" incantata de ritm "parc-ar soarbe parc-ar sta"...

 =  Dragon betiv...:)
Anghelina Andreea
[25.Feb.05 11:12]
Iete-ma si pe mine in pagina ta! si cum sunt cam repezita de felul meu, citii la titlu in loc de Drago-betie, Dragon betiv...:)si venii iute sa vaz ce zice si ce face cel balaur dopat, cu grija mare ca ar putea fi respins la competitiile sportive...si io tare mai iubesc dragonii( acum tu sa nu zici ca-i iubesc pentru ca ar avea mai multe capete, ca, din cate mai stiu io, dragonii sunt balauri cu un singur cap, da' bun!)da' am vazut ca textul nu-i cu dragoni dar e cu betii asa ca, imbatata de cap de cele frumoase cuvinte pe care le-ai spus tu cui le-ai spus si cu speranta ca nu te vei supara ca am tras cu urechea si cu coada ochiului, spal repede putina de aici pana nu ma ia cu sughit, ca ti-a mai veni apoi sa ma zgaltai si...ametesc!

cu drag,
Lascarica
(pardon, Carmen)

 =  umbra unde se-agata amiezele fara colt
Florina Daniela Bordieanu
[25.Feb.05 11:41]
no, Daniel, ce mi-o placut imaginea din strofa a doua (evidetn, prelungire a primei strofe) dar ce tare mi-o mai placut!!!
auzi, omule, cum ti-o venit sa "vezi" buza invelita in "florile din carnea" ei...un "bolț/ unde umbrele se-agață/ de amieze fără colț "?
tare fain, tare fain...

ma duc zambind, dar stii ca revin.
Dana


 =  ca un fluture in lumina... ma zbat
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Dedal, Dedal, ce cintec de opal! Imi place si ma joc acum imbatata de drag:
"unghi de unghii dor sa-mi țină
buza-n luciul aromat"

Frumos, revin, revin.

Drag,
Ela

 =  drago-multumiri
Daniel Bratu
[25.Feb.05 15:27]
Feronia, multumesc pentru asa incantare de care se incanta si sufletul meu

Carmen (pardon, Lascarica), eu si ceilalti dragoni betivani iti multumim mult pentru spirit, exuberanta, umor si ne intoarcem in putina proaspat spalata, inlacrimati de fericirea primei tale treceri pe la textele noastre
Cu drag si noi

Florina, multumesc, imaginea aia si mie mi-a placut si de-aia mi-a venit sa o scriu. Intr-o prima forma, insa, „bolt”-ul ala nu exista (cineva mi-a spus ca poate e o greseala, ca ar fi trebuit „bolti”), dar s-a cam autoimpus in vremea macerarii versurilor si n-am avut ce-i mai face. Amiezele sunt circulare (de taiat codrii culcati), iar umbrele, dedublarile, ipostazele de fum aromat au sansa agatarii in acest bolt – element indispensabil articulatiilor. Iti astept si eu, zambind, revenirea.

Ela, multumesc, drag din drag de la dedal pentru gand tau egal cu-al meu gand usor oval ca o umbra de opal. Reastept, reastept, cu drag
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !