Comentariile membrilor:

 =  Mi-ai luat-o si pe asta
Luchi Tenenhaus
[24.Feb.05 09:33]
Inventiva esti, Andreea
Fericit sunt ca te stiu
Citisem si eu ideea
Dar nu m-am gandit s-o scriu!

 =  poate e un semn?
Diana Rizoiu
[24.Feb.05 09:36]
Chiar și în termeni științifici, ideea este adevărată și... trsită, din păcate; pentru că așa suntem toți, alegem ce e mai frumos, ce strălucește mai mult fără să ne gândim dacă am ales bine... mai rău e când suntem prinși de frumusețea respectivă, ce de fapt ne-a orbit, ne-a drogat și nu mai știm cine suntem... cât de trist. Ar trebui însă, noi, oamenii ca cel de care vorbești tu mai sus, să nu mai privim aparențele și să bedem frumosul din spatele urâtului, pentru că frumusețe e peste tot, dar nu e permanentă niciodată! Așa că priviți ce e în jur... și poate veți putea scăpa de iad, de demo-ul fericirii...

Syril... trebuie să spun că textul tău m-a impresionat și poate a fost ca un semn... pentru că momentan sunt într-o situație de alegere și voi alege "raiul anost", nu pentru că să spunem, aceasta este părerea ta, ci pentru că sunt sigură că va fi alegerea perfectă, privind textul de mai sus! mulțumesc! succes mai departe!

 =  Versiunea mea
Luchi Tenenhaus
[24.Feb.05 09:41]
-Cand veneam spre angajare
Altceva mi-ati prezentat!
=Atunci era recrutare
Acum esti chiar angajat!

 =  Secret
Anda Andrieș
[24.Feb.05 11:02]
Soțul tau, așa-ntr-o doară,
A recunoscut spre mine
Că mult s-a rugat să moară,
Însurându-se cu tine…


 =  programator
Alexandru Dan-Alexandru
[24.Feb.05 11:38]
am patit-o chiar si eu:
dar m-am prins (cred) repejor:
nu stia el, dumnezeu,
ca-s si eu...programator!

te-am mai citit dar nu prea am avut timp de comentarii.

jumatate

 =  Off topic
Luchi Tenenhaus
[27.Feb.05 22:18]
Dragă Andreea, ca să fiu sigur că primești răspunsul îți scriu în pagina ta. În primul rând, mă bucur de orice recomandare sau observație, pe care le socot întotdeauna binevenite și utile. În rândul următor, eu nu mă consider un competitor pentru nimeni de pe acest site și deocamdată nu fac decât să scriu orice-mi trece prin cap, utilizând această minunată facilitate de a avea la purtător (oriunde și oricând) tot ce scriu. Nivelul de acces pe care-l am e absolut suficient, pentru că-mi permite introducerea instantanee a comentariilor, lucru care mă amuză, atunci când nu sunt indispus. Nu m-am decis aupra vreunui domeniu în care să-mi încerc talentul, dar când și dacă o voi face, atunci mă voi documenta serios și voi citi cu mare atenție pe toți maeștrii consacrați. Oricând ești binevenită cu orice sugestie, pentru care-ți mulțumesc anticipat.
P.S. Abia acum observ că ai reședința la Iași, unde m-am aflat într-o delegație între 21-24 februarie. Altădată îmi voi pregăti mai atent deplasările.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !