Comentariile membrilor:

 =  Dragobetele
Carmen Botosaru
[14.Feb.05 16:38]
Din nefericire, Dragobetele nu au șanse să fie resuscitate. Moda Valentine's Day-ului e mult mai puternică.
Eseul tău este plin de umor și totodată subliniază foarte bine înclinația nației noastre de a pune pe coliva națională bomboanele de import.
Iar iubirea astfel sărbătorită, cu:
"urusuleți (n.m. atentie la "u"-ul in plus) și cupidoni de pluș cu forme rubiconde, inimioare gonflabile [...]" etc.
îmi aduce aminte de celebrissima:

"Iubirea e un lucru mare.
Semnat,
Gică Popîndău"

(... care, dacă nu îndrăznesc prea mult, n-ar merge oare drept motto la eseul tău?:))
Iar tam-tam-ul care se face aici, îl întrece pe cel care constituie modelul. Vorba 'ceea: "Când în America se poartă pantalonii largi, la București devin șalvari."

 =  Laura, tie, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
"24 de ore! Atît. După asta să nu te mai prind cu flori la nevastă, amantă, colega de birou. Acum e momentul să dai din tine tot ce ai mai exchibiționist.
De mîine, bagă de seamă, e cazul să redevii un cetățean demn și auster, într-o lume concretă, în care tarabiștii s-au reîntors la zarzavaturile lor, magazinele și-au strîns inimioarele din vitrine, felicitările muzicale au devenit afone, moderatorii nu se mai sărută în direct, florăresele nu te mai aleargă și, în care, efuziunile sentimentale se taxează ca nepotrivite, desuete și, cel mai important, de un înfiorător prost gust."
Ei,da, eseul tau este foarte viu, si sarcastic si chiar usor moralizator, tu scuturi oamenii bine, eu doar i-am clatinat nitel. Oare ma tem de ce se afla dincolo de artificialul si idealizarile lor?
Fain, mi-a palcut, Laura. Si azi poate meriti o floare alba sau macar indigo.
Drag,
Ela

 =  Ia love-ul neamule!
Daniel Dinescu
[15.Feb.05 02:30]
Da, Laura, doi cate doi printr-o poarta unde numai acolo te poti saruta, de unde numai poti lua certificatul, magnificul certificat de casatorie pentru o zi - ce e mai convenabil decat asta, o ai o zi, il ai o zi, nu-ti convine, pleci, iti convine, tot pleci, consumi repede cat mai mult poti din partener, strigi ca il/o iubesti, cumperi la oferta cei trei trandafiri care numai ei pot sa-ti aduca inima fetei, 'pa bune, domnisorule, sa-mi sara ochii da nu te pupa pana deseara', apoi mergi si iti povestesti visele/ realitate ero(t)ice prietenilor, beti o bere impreuna si maine o iei de la capat, numai ca fara sa stie nimeni, in tacere, fara cadouri, simtindu-te oarecum ilegitim - asteapta ba, nesatulule, pana la anul!
Ei, ai dreptate, asta face comertul, traim intr-o epoca unde ambalajul e important, din pacate, si noi credem ca odata cu ambalajul vestic ne va veni si un continut, care, de fapt, nu exista... Cat ne mai mintim!
Felicitari, Laura, sunt intru totul e acord, cu toate ca iubirea merita mereu sarbatorita si, mai ales, traita, dar nu asa.
Cu drag,
Daniel

 =  cata dreptate ai si cat umor in textul tau...
mihaela
[02.Oct.05 19:06]
mi-a placut ce ai scris ...intr-adevar avem nevoie de o zi semnata in calendar ca sa ne manifestam in public dragostea ...nu ne ajung celelalte 364 de zile ale anului. Acum ascult la radio o statistica: s-au cumparat x ciocolati, y buchete de flori, z bijuterii...e trist

 =  carmen, daniela, daniel, mihaela...
Laura Aprodu
[15.Feb.05 11:56]
toate mesajele pe care le-am primit sint, se pare, in asentimentul mesajului textului postat de mine ieri. de unde deduc oarecum logic ca trebuie ca fie sintem noi o minoritate si in rest natia e nebuna, fie am avut norocul de a fi citita numai de cei care au aceeasi parere cu mine. va multumesc pentru mesaje si comentarii.

 =  carmeeeen
Laura Aprodu
[15.Feb.05 12:05]
m-am conformat si am scos urusuletii...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !