Comentariile membrilor:

 =  nu`i adevarat
Cristea Loredana
[09.Feb.05 19:24]
Nu Robert!, fiecare te iubesc , spus in lumea asta are farmecul lui, incarcatura lui de caldura si frumusete, al tau e disperat e-adevarat...dar e un ,,te iubesc``, fie ca va avea rasunet acolo unde vrei tu , sau va ramane doar in inima ta.E frumos...mai ales daca esti foarte tanar.

 =  Raul
Cristea Loredana
[09.Feb.05 19:47]
Nu era vorba de nici o polemica pe acest text....e mult mai simplu- eu pot percepe ca femeie (sau fata:)), altfel un te iubesc rostit asa cu disperare, chiar daca suna a telenovela.Stii, cand nu ne vede nimeni, si nu ne`aude nici gandul nostru , toate tanjim dupa cate`o telenovela:). Femei...femei...femei...:) sper ca nu te`ai suparat.

 =  Robert, tie, Ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Te iubesc-ul poate fi rostit in feluri si chipuri.
Robert, dă-i poezie poeziei, tocmai fiindcă iubești.

Binețe,
Ela

 =  Intradevar...
Catalin Gaian -Konig
[02.Oct.05 19:06]
...cand spui te iubesc iti pierzi ratiunea de a trai ca generalitate, inghiti clipa cu toate murdariile din ea si zambind o declami "felul serii". Vrei sa o imparti cu toata lumea, pe ea clipa aceea, si culmea nu o vrei doar pentru tine, o vrei pentru toti, ce naiba doar atunci iubesti, si o spui din toti rarunchii. Imi spunea un bun prieten de-al meu, de-al nostru al tuturor, "Nimeni nu o sa-ti explice ce e dragostea, numai intr-o zi de vara singur vei afla, si atunci, sa nu uiti, de inima ta". Robert este deja acolo cu iubita lui, si ceva imi spune ca este loc si pentru Raul...Ce zici Loredana, ii facem si lui parte de putina dragoste, sau a uitat, cu ce se mananca...!

 =  cata
Cristea Loredana
[09.Feb.05 21:09]
catalin , ii facem parte , cum sa nu . :) poate candva ni se va face si noua parte din cumulul acesta de sentimente .

 =  ...
Roxana Iacob
[09.Feb.05 21:24]
poate ca fiecare te iubesc ascunde durere in sufletul tau, dar atunci cand il spui, durerea trebuie sa dispara... si poate amintirea te face sa dai fiecarui "te iubesc" un inteles aparte...

 =  Buna Robert!
Octavia Vasile
[09.Feb.05 23:30]
Desi poezia este destul de simpla exprima destul de bine starea ta dar ai putea sa exprimi acelasi lucru folosind cateva figure de stil. Poti fi indirect lasand poeziei acelasi sens.
Cat despre iubire… sa stii ca amintirile raman mereu langa noi si ne influenteaza prezentul… cand te apropii prea mult de ce “a fost” dai cu capul de un nor de cenusa... ”memoria isi aminteste chiar si de uitare”
Sa mai stii ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul participa la indeplinirea dorintei tale. Asa ca…succes!
Mai lucreaza la stilul poeziilor, este bine sa scriem ceea ce simtim dar cand vrem sa scriem o poezie trebuie sa folosim cuvintele potrivite.
Bafta in continuare!


 =  "mai poeti" din lumea intreaga...
Andrei Neagu
[10.Feb.05 16:00]
poate ca raul huluban este un performer al poeziei, un "mai poet" decat robert colta. poate!
ceea ce nu stie raul huluban este ca nu poti iubi "mediocru" si "fara putere" indiferent de cum o spui! cu siguranta!

 =  parere
Alexandru Ionescu
[10.Feb.05 16:52]
Eu cred ca are dreptate autorul cand se foloseste de imaginile simple pe care cei mai multi observ ca nu le agreaza - la urma urmei, dupa ce totul s-a terminat, iti dai seama ca lucrurile cele mai simple sunt cele care conteaza si ele iti provoaca cea mai mare durere.
Si daca au fost ridicate de la rang de poezie, inseamna ca aceste lucruri merita sa fie astfel.

 =  Te iubesc...
BIANCA BOB
[10.Feb.05 18:53]
cele mai frumoase cuvinte spuse de un om sunt : TE IUBESC!

 =  Mai am de lucru...
colta robert
[10.Feb.05 19:24]
Acest "te iubesc" nu trebuia să sune așa. Abia acum îmi dau seama de asta. Trebuia să fie mai degrabă un strigăt, o ultimă sforțare, la fel ca atunci când, prăvălindu-te pe o creastă de munte, încerci cu disperare să te agăți de ceva. Mai am de lucru...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !