Comentariile membrilor:

 =  radu herinean
Raul Huluban
[02.Feb.05 00:09]
probabil nu veti agrea fapta mea de a lasa aici un comentariu desi cu toate ca as putea sa trimit o scrisoare editorilor. o voi face pe viitor. doresc sa va intreb de ce nu mai exista motorul de cautare pe site. cautam un autor si pentru a-l gasi am trecut printr-o adevarata aventura. consider ca este de bun augur si e un pacat sa il scoti.

doresc un raspuns.
iubire pentru literatura adevarata iti doresc, Radu.
Raul

 =  Radu, Ela si intrebarea ei
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Faina, tare faina invitatie! Spune-mi, te rog, daca ajung la ora 21.15 va mai gasesc? Nu pot ajunge niciodata mai devreme...
Astept un raspuns, poate pina joia aceasta...

Drag, si sa ne vedem curind,
Ela

 =  Raul
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
in josul paginii scrie asa:
Agonia Căutare Agonia-Ateliere Artistice Forum
sa speram ca aventurile tale nu vor lua sfarsit aici:)
toate cele bune

 =  radu herinean 2
Raul Huluban
[02.Feb.05 01:38]
nu am observat, dar nu am fost singurul. multi m-au intrebat si s-au intrebat si socotit unde a disparut motorul:).. dar de ce nu il lasati acolo unde e? daca cineva care nu are un cont pe site vrea sa caute poezii despre (sa spunem) oglinda ar fi util pentru el si nu cred ca o sa se uite tocmai la subsol.. e doar un exemplu, un sfat daca vreti.

multumesc pentru raspuns.. mare a fost aventura pana am gasit poezia.. parca eu am fost in cautarea "comorii din insula"..:) merci, nichta.

cu drag,
Raul

 =  răspunsuri
Radu Herinean
[02.Feb.05 10:19]
Atelierele se lungesc de obicei peste ora 23, așa că ora 21 ne va găsi încă în acțiune.

cât despre motorul de căutare, există o problemă de viteză cu el și nu voi reuși să fac optimizările decât în weekend, iar până atunci am decis că trebuie să stea undercover. totuși, începând de sâmbătă el va funcționa MULT mai bine și va avea mai multe opțiuni de căutare.

 =  radu, tie, ela
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Multam, Radu, va fi prima mea aparitie la atelier, tirziu dupa inceputul vostru de atitia ani si mereu joia cu o ora mai tirziu... deocamdata.
Ela

 =  Radu Herinean,
Catalin Gaian -Konig
[02.Oct.05 19:06]
tot pentru prima oara am sa apar si eu, asta numai dupa ce m-a tocat o saptamana "piticu'"(meu) ...du-te o data, ca incepi sa ma calci pe nervi ...de parca ar exista nervi pe care poti sa-i calci...in picioare !...hm...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !