Comentariile membrilor:

 =  Andreea
simona marcu
[16.Jan.05 17:34]
Andreea, trec pentru prima data prin subsolul textelor tale.O fac azi cu placere, subliniind ludicul si versul neincorsetat, o rima curata si curgerea fireasca din poezia ta.
Singurul lucru ce ma deranjeaza ar fi "in trupul meu" urmat de "in gandul meu".Parca se pierde ceva din catifelare si liniste.
Cu drag
mi'raj

 =  Multumesc, mi'raj, nici nu stii...:)
Anghelina Andreea
[16.Jan.05 17:44]
Multumesc, mi'raj, pentru citire si sfat, ai perfecta dreptate, am recitit si eu cu atentie si voi incerca sa remediez...acorda-mi circumstante insa, caci nu cred ca am mai mult de zece...nici nu le pot numi poezii, poate doar incercari versificate...nici nu stii ce mult ma ajuta cuvintele tale...

cu drag,
Andreea

 =  Recita-ne
Rada Rancu
[16.Jan.05 17:59]
As dori sa te pot auzi recitand aceste versuri si sa-ti vedem ochii, indreptati spre asfintitul...
E atat de frumos ce spui, suflet de Iasi! :-)

 =  cum cinta fluturi...
carmen mano
[16.Jan.05 18:06]
tare incintata sa descopar poezia din tine
"n-auzi in gindul meu cum cinta fluturi"
ai putea sa incerci sa-i dai un titlu?
cu drag,

 =  N-auzi în gândul meu cum cântă fluturi
Nicholas Constantin
[02.Oct.05 19:06]
sunt mult mai linstit dupa acest vers inspirat.de fapt,poemul da tonul la o liniste interioara. felicitari!
oh carmen,repede tu,inaintea mea... :)

 =  Rada, Carmen, Nicholas...multumesc
Anghelina Andreea
[16.Jan.05 18:52]
Rada, multumesc, draga mea, poate vom avea ocazia sa ne intalnim si-atunci iti voi recita, cred ca o s-o fac mai bine decat scriu poezii :)cu drag, A.

Carmen, eu sunt incantata de ceea ce-mi spui, de m-as fi priceput sa-i pun titlu, as fi facut-o deja, dar ma pricep la titluri ca si la scris poezii :) dar pentru tine promit ca voi mai incerca, cu drag, Carmen-Andreea (si eu sunt Carmen...:))

Nicholas, multumesc, te mai astept in pagina mea cu drag...

Tuturor cititorilor mei, multumesc...

 =  Andree,
ioan peia
[16.Jan.05 19:21]
Cine scrie epigrame bune, este un om inteligent. Știe să valorifice finețea spiritului, modelând-o în fulgerătoare și sugestive definiții. E una din condițiile necesare și pentru o minte veritabil lirică. Ceea ce văd că se petrece și pe-aci, prin "nămeții - tăi- cu sânge de cerneală". Drept care aștept să îmbogățești confreria noastră și cu inteligența ta poetică.

 =  Ioane, cam esti cauza primordiala...:)
Anghelina Andreea
[16.Jan.05 19:36]
Ioane, daca tu spui asta...pai cum sa te dezamagesc eu pe tine?! :)promit solemn sa ma stradui si sa nu-ti insel asteptarile, chiar de vor trebui sa fie lungi...s-apoi, nici nu banui tu ca aceste randuri mi-au fost oarecum inspirate de niste cuvinte ale tale si erau cat pe ce sa fie doar un comentariu in pagina ta...:)

cu tare drag(si dor de lupta)
Andreea

 =  Andreea, tie
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
te admir pentru claritatea prin care iti unduiesti aripa lirica dinspre realul tau inspre realul sau, si apoi al nostru. unii spun ca fluturii traiesc doar o zi. eu cred ca ei ne lasa zborul fraged si blind al lucrurilor simple atit de necesare noua si greu de pastrat in noi.
da, vres desavirsit aici:"topesti nameti cu singe de cerneala". te-a atins o aripa maiastra, Andreea.
Drag,
Ela

 =  Daniela Luca, tie :))
Anghelina Andreea
[16.Jan.05 19:40]
Rămasă ție, eu, încă nestins-am iubirea,

Ei, Daniela draga, lunga calea pana voi face eu versuri faine ca cel de mai sus, poate-ti pare cunoscut, cumva?:))
e semn ca te citesc si ca imi place, cu-atat mai mult iti multumesc de trecere si cuvinte,

cu drag,
Andreea

 =  raspuns, Andreei
Ela Victoria Luca
[23.Sep.05 01:23]
Calea catre versuri este dinspre tine spre cei ce le citesc serile dupa apus, sau intre doua pagini de carte, sau la cafea dimineata, sau cind au atita nevoie de aerul proaspat dintr-un poem, sau un rind, sau un gind.
Si tu reusesti sa le creezi cu pretuire.
Drag, si pe curind
Ela
P.S. Cum sa nu ma recunosc?

 =  nameti cu cerneala de singe
Dana Stefan
[17.Jan.05 00:25]


am un sentiment special pentru cei ce stiu sa se exprime prin cuvinte rezonante. cei ce scriu poezie, parca ar scrie cu creioane cu mina de argint..:)
ma odihnesc pe fila ta, trag cu ochiul si la domnul peia, e drept..:) uite, iti asez imaginea de cerneala, daca spui ca inca te pierdi in cerneluri. eu azi m-am pierdut printre cuvintele tale si-ti multumesc pentru asta.

 =  Andreea
Albu Vladimir
[17.Jan.05 07:10]
Poate alternanta "tu"/"eu" ar trebui doar sugerata incercand o constructie de genul
"te întrebi de poate sunt reala,
îți răspund c-am fost și înca sunt"
Remarc puterea de seductie a poeziei... creeaza atmosfera si asta nu e putin lucru.

 =  Dana Stefan...
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 07:54]
Multumesc, Danuta scumpa, eu chiar ma pierd in albastru spre rosu si de ce asa si nu altfel n-as putea spune...poate intr-o zi chiar voi reusi sa-ti darui culori asa cum meriti...

cu tare mult drag,
Andreea

 =  Vladimir Albu...
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 08:00]
De cate ori am trecut prin pagina ta m-a parasit curajul sa las semn de trecere si am plecat de-acolo cu incantare-n suflet, dar asa, ca un hot...multumesc, Vladimir, tare bine-mi fac randurile tale si stii, cam asa gandisem initial primele doua versuri dar mi s-a parut ca...de, lipsa mea de experienta sau fler sau cine mai stie ce...
Ce pot sa mai spun? :)

Cu drag,
Andreea

 =  La asfintit
Bogdan Groza
[17.Jan.05 08:27]
O poezie placuta, care curge frumos, are ritm, muzicalitate, duiosie.
" Și-aștept înfrigurată asfințituri,
În ele să citesc... de ești real... " cred ca astea sunt versurile care, dupa parerea mea, sunt esenta poeziei. Oare cine nu ar dori ca sa astepte infrigurati asfintituri, pentru a citi daca e reala sau nu, faptura draga de langa el?

 =  Bogdan Groza...
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 08:35]
Bogdane, ma bucur mult ca te-ai aplecat asupra incercarilor mele "poetice"...mi-e bine sa te stiu printre cititorii mei...

cu drag,
Andreea

 =  ...
Lupul de Stepă
[17.Jan.05 10:35]
personal cred că e cea mai reușită poezie de pe site pe care am citit-o în ultima vreme...

 =  Lupul de stepa...:))
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 14:37]
Pavele...:))tu ai un simt al umorului extrem de ridicat...:)pai imi spui mie asa ceva, nu te gandesti ca te iau in serios?! mi se urca la cap si cine stie ce mai iese din asta si numai tu vei fi de vina..:)te mai astept,

cu drag,
Andreea

 =  revin
Lupul de Stepă
[02.Oct.05 19:06]
Andreea, vorbesc foarte serios, cred că nimeni nu mai scrie poezie pe site cu un astfel de ritm interior,
apropo...trebuie să mă iei în serios...dar să știi că ai dat-o în bară...nu sunt deloc un tip glumeț..din păcate, printre multele mele defecte e și acela că nu prea pot fi glumeț..:):):)):):):):):):):):):):):):):):):):)...cred că ajung....:):)
singurul meu regret e că deși ai avut parte de comentarii, nimeni nu a apreciat la adevărata ei valoare această poezie deosebită....
numai bine.....sper să mai dau pe aici (pe site)

 =  revin 2
Lupul de Stepă
[17.Jan.05 15:23]
ps. ce mult îmi place cînd cineva îmi spune "numai tu ești de vină"...am un sentiment al culpabilității foarte dezvoltat...pentru mine e un compliment
:):):):):)

 =  textul ar trebui sa fie altceva, poezia in sine este altceva
Andrei Gheorghe
[17.Jan.05 16:15]
cele trei puncte sugestiv puse ca titlu, modalitate inedita de a-ti intitula poezia, incercare, ce este ea acolo, dupa parerea mea total nepotrivita aceasta modalitate chiar daca ne situam pe taramul incercarilor. dincolo de asta mijloacele de exprimare sunt si ele la limita mijloacelor de exprimare, nameti cu sange, "am fost si inca sunt", ingenunchierile acelea produse tocmai in maruntul, firavul trup, fireste trupul aici un concept aproape suav, apoi sublimul, fluturi cantand in gand, curioase ganganii care sa batuie creierul ganditorului, asteptarea, bineinteles infrigurata a asfintitului, ca altfel decat infrigurata nu poate fi asteptarea, fac tot atatea expresii standard care sugereaza un orizont ingust de lectura si cu toate acestea "comentariile" pe langa text, asa cum au fost deja consacrate ca traditie p-aici prin preajma se inghesuie sa apara. spui undeva in replicile la aceste "comentarii", in care nimeni nu te critica substantial, ca esti la a 10-a poezie, uneori in scris e bine sa fii mereu la prima poezie, sa-ti scrii fiecare text ca si cum ar fi primul si ultimul. personal astept altceva, cu totul altceva de la un contemporan.

 =  colț de perdea
Alin Pop
[17.Jan.05 16:41]
ai ceva curaj vii să-mi zici mie de talent când tu însăți ascunzi în pântecele tău boreal tot soiul de aurore. așa, din când în când, mai ridici un colț de perdea să privim înăuntru, parcă pentru a ne face în ciudă, da' nu cumva să rămâi cu vreo datorie :)

 =  parere
Dediu Dănuț
[17.Jan.05 18:00]
avand in vedere ca recunosti ca ai scris doar cateva poezii,si acelea..,,nici nu le poti numi poezii,,iti urez bafta in continuare..sincer,insa nu prea m-a impresionat
poezia..dar aici depinde si de gusturi..

 =  Lupule de stepa...numai tu esti ...
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 17:46]
...de vina, ca uite ca s-a gasit cineva sa-mi aprecieze "creatia" la justa ei valoare si dupa ce m-ai inaltat tu in al saptelea cer, dadu cu mine de pamant cela Andrei, ca-mi zdreli si subrezi rau partea dorsala, incat acu geaba oi mai primi ceva suturi in zona,ca-s anesteziata pe veci :)))da' fi'ndca tu esti asa dulce alinator de rani, tare te mai astept cu drag...:)))

cum iti ziceam mai sus,
Andreea

P.S....da' tot tu esti de vina!:)))adica de cu drag :)))

 =  Andrei Gheorghe si critica la lantul slabiciunilor...:))
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 18:02]
Andrei, Doamne, tare m-ai onorat tu cu popasul cela de mai sus da' si mai mult cu lungimea comentariului...asa, ca bine zici si cum eram deja cocotata sus pe perne de nu mai ajungea nimeni, nici macar pe catalige, la nasucul meu, te gasii tu sa-ti faci mila de profana si profanatoarea de mine ce sunt si ma adusesi brusc( chiar prea brusc) la crunta si dureroasa realitate...da' bine, mai Andrei, sa n-ai tu pic de mila de degetelul meu cu care am incercat si eu marea si sa mi-l zdrobesti asa crunt?! si las' nu mai fi asa iritat de indrazneala mea de a ma pretinde autor a 10 buc.incercari versificate...ca uite, recunosc...era prima, da' am vrut sa ma laud...oricum, flatata sunt de citire si comentariu, ca tocmai ma intrebam de ce le-o fi asa mila cititorilor de mine de ma incurajeaza in prostioare si alta nu, cand tocmai fiica mea de vreo 20 anisori m-a intrebat ieri de nu mi-e rusine sa postez asa ceva pe site...dupa trecerea ta pe aici, constat c-a meritat...:))

cu tare drag,
Andreea

 =  Alinu' lui Pop...
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 18:07]
...Mai sfredelesti si tu cutitu-n rana, ca mi-s naucita deja de tot...daca pana acum un timp in urma eram perfect constienta ca nu le am cu...(scuze) creatia literara,acum deja incep sa ma intreb de n-am treaba in alta parte...si poate-am uitat...:)

drag,
Andreea

 =  Dediu Danut
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 18:10]
Nici pe mine nu m-a impresionat poezia, dar m-a impresionat mila celorlalti...:)oricum, multumesc de citire si sinceritate, te mai astept, poate voi reusi candva sa scot si ceva care sa impresioneze...si sa TE...:)

 =  revin 3
Lupul de Stepă
[17.Jan.05 18:57]
Andreea, poate că Andrei...ce fain rimează....nu a citit Rilke, Trakl....eu, țin minte că i-am citit...iar versurile tale sunt parcă o prelungire a lor....
că dau unii cu tine de pămînt, nu e rău...e bine să privești uneori stelele de jos în sus....așa cum făceau pe vremuri și gînditorii greci....azi, nu ne mai interesează de decîtz capra vecinului....deși....vorba aia....mai nou se spune, nu să moară capra vecinului.....ci să moară vecinul însuși.....
tu mergi mai departe.....
numai bine

 =  Lupule de Stepa...revin 3 :)))
Anghelina Andreea
[17.Jan.05 19:12]
Pavele, Andreea e numele fiicei pele pe care eu o alint Andrei...de aceea poate mi-e si atat de drag numele asta si nu ma pot supara nicicum pe cei ce-l poarta, dar nu numai...Andrei nu l-o fi citit pe Rilke, eu da, cu multi ani in urma...pe Trakl nu l-am citit dar o voi face...iar despre vecini si caprele lor, eu...numai de bine,ca de, m-as infrupta si eu cu drag din ele la un pahar de vin bun...:)iar despre ganditorii greci ai antichitatii, si nu numai greci...tare i-am gustat cu placere, poate de aceea sunt asa toleranta cu vecinii si caprele lor cele gustoase...:)

tot cu cela drag,
Andreea-Carmen
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !