poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | ÃŽnscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Românesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaÅŸi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 665 .



insemnari... (8)
personale [ Jurnal ]
numarand timpul...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [dorul ]

2005-06-29  |     | 



Stai… Măcar o data mai stai… Vino si așează-te in brațele mele… asculta picurii de ploaie lovindu-se de acoperișul mansardei alături de mine. Te-ai putea lăsa sedusa doar cu un singur sărut? Mi te așezi in brațe învăluindu-mă cu căldura ta, cu brațele tale, iar eu îmi așez capul pe pieptul tău, închizând ochii, ascultându-ti bătăile inimii alături de muzica solemna a ploii de afara. Ultima lumânare aprinsa de noi s-a stins acum câteva clipe insa noi rămânem unul in brațele celuilalt strângându-ne unul la pieptul celuilalt de parca ar fi ultima zi.

Te port cu mine in gând neputând niciodată sa te strig pe nume. O pana din aripile tale o țin mereu alături de inima mea, e lucrul care îmi da viata dimineața când razele soarelui îmi gâdila discret ochii, e motivul pentru care mă culc seara dorindu-mi sa mă trezesc a doua zi. Număr secundele pana in clipa in care ochii își vor recăpăta vederea si mi te vor avea alături, număr clipele pana când mâinile-mi prăfuite si crăpate de vreme vor simți pielea fina a chipului tău... Iar secundele sunt precum picurii de ploaie. Nu te lasă sa ii numeri… Sa cântărești timpul e exact cum ai număra fiecare picur de apa ce adapă țărâna in timpul unei ploi, iar mintea-mi obosita nu mai poate face lucrul acesta.

Intr-o zi număr deceniile… Intr-o secunda veacurile ce le aștept închis in clepsidra atemporala, calcând pe fire de nisip ce se rostogolesc continuu. In bucla interminabila a timpului eu mă rotesc interminabil. Te aștept dulce înger, te aștept ferecat in propriile vise… in propriul timp… vino… vino si lasa-ma sa iți dăruiesc dorințele mele.

Intr-un final apoteotic te regăsesc in brațele mele in mijlocul ploii de vara. Si te rog sa mai stai o clipa… sa asculți cu mine simfonia picurilor de afara. Îmbătat de căldura ta te inlantui cu brațele mele nedorind sa iți mai dau drumul in veci… la fel cum de altfel ai făcut si tu din prima clipa… știu ca nu va fi așa… Te-ai putea lăsa sedusa doar cu un singur sărut? Sărac mi-e darul… dar inima mi-e plina de bucurie… si as vrea sa ti-o pot dărui pe aceea in locul sărutului. Iți dăruiesc… mă dăruiesc pe mine, căci sunt al tău din clipa in care mi-ai declarat dragostea pentru prima oara… sclav… stăpân… prinț si cerșetor. Tot sunt al tău… fara demoni… doar eu! Iar bucuria veșniciei acestei clipe… nu as schimba-o pentru nimic in lume. Alături de tine redescopăr liniștea noastră… alături de tine zbuciumul se stinge molcom, si ramai numai Tu… in toata splendoarea ta.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!