poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 7688 .



Lansare Florin Chilian și Marius Marian Șolea, București
comunităţi [ poezie.ro ]
29 iunie 2010, Mall Plaza România

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Nia ]

2010-06-30  |     | 



După ce a a avut parte de o lansare deosebită săptămâna trecută la Târgu-Jiu, chiar lângă marea capodoperă a maestrului Brâncuși - Poarta Sărutului, iată că unul dintre cele mai așteptate produse discografice ale anului a ajuns și la București.

Albumul "Autistul - Nu-l mai Goniți pe Brâncuși", semnat Florin Chilian, a fost lansat marți 29 iunie, ora 19.00, în Zona Rotonda, din Mall Plaza România.

Albumul a fost lansat în ediție limitată de 1000 de bucăți, împreună cu volumul de versuri "Generația Suspendată", semnat Marius Marian Șolea, editat la editura EDO, grafica Mihai Chichioacă, urmând ca ulterior să fie pus în vânzare și individual.

Materialul discografic reprezintă finalitatea unei călătorii începute acum 15 ani, de educare și deschidere a publicului român către un alt gen de muzică și, de asemenea, o călătorie de conturare și cristalizare a artistului Florin Chilian. Cele 14 piese au un caracter introspectiv și ating subiecte precum lipsa de atenție pe care ne-o acordăm nouă înșine și autismul social manifestat prin lipsa de voință, răbdare sau timp de a-i asculta pe cei de lângă noi. Albumul începe cu piesa “Ai grijă de tine” și se încheie cu “Ai grijă de ea” adică de viața ta, un îndemn sincer din partea artistului pentru fanii săi, fiind convins că încă mai putem schimba ceva în modul nostru de viață. Un pop-rock simfonic extrem de intens și cu atmosferă de muzică de film.






.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!