Comentariile membrilor:

 =  interesant
Badea Violeta
[02.Oct.05 19:06]
Mda....buna intrebare, "te incalzeste ceva cand strangi in brate o statuie de marmura?" Ti-am prins ideea...Te incalzeste, dar te incalzeste pentru putin timp, pana vei descoperi ca statuia are defecte de fabricatie...dupa aceasta descoperire vom cauta alta statuie...este in natura omului sa faca asta...in natura omului nestiutor, in natura omului orb, superficial. buna lucrare desi ai mici greseli ortografice...nu se pune, oricum. subiectul ales e bun. bafta multa!

 =  Te incalzeste ceva cand strangi in brate o statuie de marmura?
Anilu Adam
[21.Nov.04 21:14]
Da, centrala ultra-performanta tocmai instalata in vila ultra-somptuoasa dintr-un ultra-select cartier.
Acesta e un subiect ultra-macinat, care bate apa in ultra-piua. Suntem ultra-super-ficiali, ultra-zilele acestei ultra-societati ne-o demonstreaza continuu.
piedra

 =  Concluzie
Cosereanu Vlad
[02.Oct.05 19:06]
Catre Badea Violeta
Ma bucur ca mai sunt fete, femei catine care pot gandii astfel pentru ca in general aceste fiinte de-a dreptul magnifice ce au dus la razboaie, pasiuni ascunse, nopti pierdute in gnaduri si poezie au devenit de la o vreme foarte "interesate" ca si unii dinte noi de ce nu. Multa superficialitate este in jurul nostru si din acest motiv uniii sau altii sufera. Nu e decat vina noastra daca alegem sau nu sa vedem realitatea asa cum este, buna sau rea si depasim trebuintele, interesele ca scop de manifestare a oricarei actiuni.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !