Comentariile membrilor:

 =  auleu
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
hey you, scapa de gandurile astea si aspira si priveste-n jur catre ceea ce e, si nu spre natura si lumea decazuta-n care dai senzatia ca te complaci desi ea nu exista.
indiferent ce-o fi cmon, schimba placa.
sfatul pe care ti-l dau e sa lasi rima in treaba ei si sa scrii asa cum simti si nu asa cum ai spune, pentu ca textul de mai sus da senzatia de ceva spus, si mai putin poetizat.
eu iti mai astept si alte texte.

good luck

 =  Toșa Claudiu
Alexandra Alb
[27.May.04 14:47]
E o poezie pe care-am scris-o în 2000 și am trăit-o cu intensitate, fiindcă e dedicată Lui, fiindcă simt că Lui îi place, și aș vrea să cred că muza mea reprezintă tot ceea ce vine de la El. El nu are nevoie de vers alb, nici de exprimări ridicate pe calapod, tocmai de aceea e o poezie cu un veșmânt care poate părea naiv, o poezie caracterizată prin simplitate, deci nu văd cum de-ai înțeles că m-aș complace. Iubesc rima și-aș spune așa cum simt că aș spune. Mulțumesc de sfatul care cred că e bine intenționat, cât și de urare, dar consider că nu de noroc avem nevoie, la fel cum cred că nimic nu e întâmplător, că totuși nu aș fi putut fi altcineva decât eu însămi... Ceea ce îți urez eu este inspirație divină.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !