Comentariile membrilor:

 =  Boierismul, prima razie
Andrei Florian
[25.Oct.06 12:32]
Domnule Atanasiu, publicarea acestui text, prin care demascati dusmanii boierismului si ale valorilor sale, mentionate in manifestul de o valoare literar-istorica incontestabila, va califica, fara drept de echivoc, drept un boier veritabil si un militant devotat al acestei cauze. Aceste tendinte deviationiste trebuiesc aratate cu degetul si starpite din fasa! ... Nu stiu de ce am impresia ca voi fi singurul comentator pe marginea acestui text.

 =  corectie
Andrei Florian
[25.Oct.06 12:42]
... dusmanii boierismului si ai valorilor sale ...

 =  ?
Paul Bogdan
[25.Oct.06 14:28]
Mulțumim, Corneliu.
Am o mare rugăminte! Eu mă numesc Paul Bogdan. Cum se numește "ecsintescu". Aș dori să îi explic manifestul mai în detaliu.

 =  anonimul constănțean
Corneliu Traian Atanasiu
[25.Oct.06 14:40]

Nu are decît pseudonime: etilescu vaginal, exterminescu visceral, scrîntescu verminal, șexpirescu genital, terfelescu papagal etc.

Pe agonia își zice Andrei Arnăutu.


 =  Corneliu
Paul Bogdan
[25.Oct.06 15:25]
Nu este chiar anonim. Se numește T. Voicu. S-ar putea să am și numărul lui de telefon. Google este o mașinărie tare interesantă. 0720527...
Corneliu, nu merită efortul! Băiatul ăsta are probleme de... personalitate, să le spunem.
A... și nu este constănțean ci mangaliot, exact ca individul care face giumbușlucuri pe mail-uri cu diferite persoane.

 =  europeea
felix nicolau
[25.Oct.06 19:52]
e foarte interesant. reactiile la explivatiile boiersti date de dvs pe europeea au starnit reactii ranchiunoase din partea unora, pe motiv ca semnatarii manifestului sunt nuli literar. am postat o proza care i-a placut mult lui ecsintescu ai altei persoane critice.le-am multumit boiereste. nu-mi dau seama daca au realizat ca au picat in capcana.
gestul dvs insa e unul de excelenta!

 =  explicații
Corneliu Traian Atanasiu
[25.Oct.06 20:23]


Felix, eu ți-am promis un miel pentru că m-ai botezat. În urmă cu ceva vreme, eu am lăudat cenaclul agonia și am atras atenția că încercarea europeei de a relansa un cenaclu fără un critic adevărat sună a ședință de partid plicticoasă. Atunci am rostit și numele tău. E posibil ca cei care te-au lăudat s-o fi făcut în virtutea acelei recomandări. Vor reciprocitate. Gudurei. Totuși, și ca pastișă, mîna unui literat rămîne de boier. Și producția - stilată.


 =  am vopsit mielul
felix nicolau
[25.Oct.06 22:31]
eu trebuie sa dau mielul, ca si multi alti miei prin toate partile
cat despre gudurei,sunt convins ca asa e, dar tot le-a sarit mustarul cand le-am multumit "boiereste"

 =  lume, lume, vorbe multe!
eugenia mutu
[26.Oct.06 03:02]
e foarte interesant. reactiile la explivatiile boiersti date de dvs pe europeea au starnit reactii ranchiunoase din partea unora, pe motiv ca semnatarii manifestului sunt nuli literar. am postat o proza care i-a placut mult lui ecsintescu ai altei persoane critice.le-am multumit boiereste. nu-mi dau seama daca au realizat ca au picat in capcana.
gestul dvs insa e unul de excelenta!

(declara nobilul Felix Nicolau)

de aici, inspre mai departe prapastia...cum adica domnule, sunte-ti un fel de vanator, la prada ieftina, aceasta afirmatie poate fi clasata simplu intr-o clepsidra politica, insa intr-o lume a scriitorilor, rasuna jalnic...acest manifest este un gax cu idei fasciste, un fel de impunere fortata in aorta creatorilor...ce capcana, maestre, va crede-ti cumva intr-o jungla, unde conotatia" supravietuieste cel mai tare" pare exitential- justificata...sa va frecati bine-mersi cu manifestul si toate cele hiene care in numele puritatii, imbraca uniforma...rusine, Felix Nicolau, numele tau poate sa apara de acum pe o reclama de hartie igienica...la fel si a numitului Corneliu Atanasiu, care isi plimba fesele dintr-o luntre intr-alta...lasa-ti manifestele, scriitorii nu au nevoie de asta...de ce naiba nu va auto-propuneti intr-un fotoliu din Parlament!! sa ingrasati acolo neuronii imbacsiti cu idei...asta este generatia, si daca are nevoie de ceva, cu siguranta nu de un manifest sau de "vanatori" cu table pe umeri!


 =  căutăm colaborare
Paul Bogdan
[26.Oct.06 08:31]
1. Dorim să traducem manifestul în cât mai multe limbi. Cunoaște cineva dialectul idioților? Ne-ar fi de un real folos! Am putea transpune textul manifestului într-un limbaj accesibil.

2. Stimată Doamnă Mutu, cum aveți dumneavoastră nivel de acces 50 când însumați într-un comentariu atât de scurt câteva greșeli impardonabile? Nu vorbesc despre acelea de percepție și raționament, ci de greșelile de ortografie.

 =  în ordine
Corneliu Traian Atanasiu
[26.Oct.06 18:35]

Le-am ordonat cum trebuie, pe Europeea ordinea e retro.


 =  completare
Corneliu Traian Atanasiu
[26.Oct.06 18:49]

"și nu este constănțean ci mangaliot"

Sigur mangaliot, nu cumva mangalița? Pentru eventualitatea din urmă am adăugat în text și o epigramă.


 =  precizari
felix nicolau
[26.Oct.06 22:35]
nu am facut nicio referire ofensatorie la site-ul Europeea. Spuneam doar de cei care l-au jignit pe dl. Atanasiu doar pt simplul fapt ca a adus in discutie manifestul de pe agonia. Nu Boiersimul deranjeaza, ci simplul fapt ca e propus de altcineva si ca nu e scris atat de prost incat sa poata fi desfiintat teoretic. Carevazica se incearca desfiintarea mistocareasca sau haiduceasca

 =  ...
Ramona Ungureanu
[27.Oct.06 00:07]
cine-o suparat-o pa eugenia mutu? :)) cum indrazni-TI? :D
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !