Comentariile membrilor:

 =  imi place
Florentina Clapa
[31.Jul.06 20:41]
Imi place "sterg praful de nuferi/de pe pleoape" si finalul "ma duc/sa mai planga si marea in mine"..mi se pare o poezie calda...nu stiu teorie despre cum ar trebui sa fie o poezie buna..vibrez la ea si atat..asta e printre putinele de aici la care vibrez.

 =  para ti
mihai amaradia
[31.Jul.06 20:43]
minunat minunat, "ma duc sa mai planga si marea in mine", doamne cat aer are poemul acesta , e asa de racoros. imi place mult.e asa perisabil incat as putea sa-l beau la o terasa.
o sa fiu cu ochii pe tine, papa ne mai citim.
cu drag . mihai

 =  ...
Ruse Andrei
[01.Aug.06 02:06]
"Șterg praful de nuferi / De pe pleoape" Ce vrei sa spui cu asta ? Mtv generation ( de ce plang chitarele ) ?

"Poate de data asta mă trezesc / În basmul care trebuie" Ideea asta mi-a placut, insa se vede ca e total neintentionata fata de text si ma dezamageste in loc sa ma incante.

structura este groaznica, scuza-ma ca ti-o spun atat de sincer. ce e cu atatea puncte ? tu vezi cate propozitii ai aici, iti dai seama cum ar fi citit acest text ?
"Umbrele mele îmi țin locul / Și nici nu e nevoie să mint. /
Mă duc. / Să mai plângă și marea în mine." Care e legatura dintre cele trei presupuse idei gandite / simtite ?

in concluzie, textul mi se pare o insiruire de propozitii fara niciun sens, care ar suna bine numai pentru persoane cu motto-ul: "Logica si fericirea sunt lucruri total diferite" ( sa fim scuzati, asta suna ca "cerul nu e de culoarea ierbii" ) sau pentru cei cu pretentiile in excursie. arata-mi si mie racoarea din text, mihai, ca in aer e de tot. pe de alta parte cred ca eu am o alta educatie a ficatului.

vivi, mai incearca. axeaza-te pe ideea cu trezitul in povestea potrivita.

RA

 =  ...
vivi hampu
[01.Aug.06 09:10]
Florentina, Mihai, ma bucur ca v-a placut.

Andrei, in general nu-mi plac comentariile duse la infinit pe diverse texte, asa ca o sa incerc sa fiu concisa. Am inteles parerea ta si o respect, incerc doar sa clarific putin.
Daca n-ai simtit/inteles ce am vrut sa spun cu praful de nuferi de pe pleoape e ok, nici eu n-am inteles paralela cu chitarele plangarete tip generatia MTV - nici o legatura. Altfel, nimic nu e neintentionat fata de text...
Cat despre puncte, e ok ca tu nu folosesti aproape deloc, eu insa le voi folosi de cate ori o sa simt nevoia sa fac mii de propozitii in textele mele.
"Umbrele mele îmi țin locul/Și nici nu e nevoie să mint" e o singura idee aici, nu 2 (nu e nici un punct,oricum).
"Ma duc" e o alta idee, cu siguranta legata de urmatorul vers - ma duc, si imi doresc sa mai planga si marea in mine, for a change.
Asta e tot ce pot sa-ti explic, si e deja prea mult, daca nu ai simtit ce am vrut sa spun e ok, fiecare interpreteaza cum vrea. Multumesc pentru parere.

V.

 =  raspuns nejustificat
mihai amaradia
[01.Aug.06 09:47]
draga andrei, fiecare cu educatia lui, eu sunt destul de educat sa nu spun rautati despre tine. daca ai incepe un poem cu propozitia, "cerul nu e de culoarea ierbii" sa stii ca mi-ar fi placut.si p0ezia e o insiruire de fraze.in cele din urma e destul loc pentru fiecare.

 =  sper ca asta sa se posteze
Florentina Clapa
[03.Aug.06 14:13]
cu riscul de a fi offtopic, mai icerc sa trimit o data comentariul,dreptul la replica trimis acum doua zile,nepostat din motive tehnice.Spuneam acolo ca Logica si fericirea sunt lucruri total diferite e un citat dintr-o poezie de-a lui Octavian Paler-Lectie inutila de Logica.daca o s-o citesti.domnule poet AR, o sa vezi ca are un sens,desi la valoarea ta poetica, s-ar putea ca Paler sa ti se para lipsit de valoare.Asa cum punea si mihai,e loc pentru toata lumea si orice educatie a ficatului ai avea, apreciez mai mult oamenii cu pretentii in excursie,decat fumurile la care nu poti ajunge nici cu prajina
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !