Comentariile membrilor:

 =  oval
emilian valeriu pal
[19.Jun.06 19:32]
Cind moare manecinul cade vreo stea?
Intrebare care m-a impresioant in mod deosebit. Mai pun taraful ca un bandaj desfacut si burtile innecatilor si cumpana poemului e facuta. Imi cer scuze pentru exprimare, dar imi lipsesc niste taste si nu pot scrie ce as vrea sa spun.
Din punctul meu de vedere, Costel Stancu este poet, in timp cei majoritatea celor de pe site continua cautarile. Costel Stancu are o mina formata, cautarile stilului s-au terminat.
Acum e timpul pentru poeme.
Mi-a placut.

 =  Da
Adrian Suciu
[19.Jun.06 19:52]
Imagini puternice, viziune inchegata. Da.

 =  ...
Costel Stancu
[19.Jun.06 20:10]
Mulțumesc, Emilian Valeriu Pal. Textele cuprind, fără îndoială, și stîngăcii. Au fost scrise acum mai bine de zece ani, unele și mai de demult.De ce am postat texte atît de vechi? Pentru că am observat, citind biografiile voastre, că sînteți, în mare parte, tineri și foarte tineri. Am fost curios să văd dacă aceste poeme nu au fost învechite de timp, așa cum se întîmplă cu multe cărți. Agonia e pentru mine o cale de a cunoaște scrierile altor poeți, în special tineri, într-o vreme cînd s-a abandonat moda cenaclurilor iar cartea circulă așa cum circulă. Îmi pare rău că nu pot comunica mai des cu ceilalți membri,am și alte treburi de făcut, treburi nu așa plăcute dar...


Adrian Suciu,deasemenea mulțumiri.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !