Comentariile membrilor:

 =  felicitări
Maria Tirenescu
[19.Nov.08 21:20]
Felicitări premianților!

Marea bucurie a mea e aceea că mulți dintre cei pe care și noi îi apreciem se găsesc pe listă.

Toate cele bune concurenților, juriului și Adinei!

Cu prietenie, Maria

 =  Doamnei Maria Tirenescu,
Doru Emanuel Iconar
[20.Nov.08 16:05]

Generoasă ca întotdeauna, doamnă Maria. Mulțumesc pentru felicitări, pentru semnul lăsat, pentru bunătatea unei inimi cum rar găsești, în numele meu și al lui George L. Dumitru, mult prea prins în vâltoarea zilelor. Când timpul îi va permite, o va face personal.

Doruleț

 =  :)
Adina Ungur
[20.Nov.08 17:24]
Multumim pentru gandul cel bun, pentru semn si pentru atentia ta, Maria Tirenescu, prietena draga! Felicitari laureatilor si lui Doru! Cu bine!


 =  personal, marfar
George L. Dumitru
[20.Nov.08 20:29]
Multumiri, felicitari celorlalti premiati, din timp, din valtoare, din personalul cu mirari, din marfarul cu sperante.

 =  lamuriri
Dozescu Adelina
[20.Nov.08 23:39]
felicitari castigatorilor. ma numesc dozescu adelina georgeta, nu dogeascu.
abea astazi am aflat ca sunt printre castigatori. am o curiozitate celor care n-au luat parte la festivitatea de premiere le vor fi trimise premiile prin posta? neprimind nicio instiintare... intamplator m-am regasit printre castigatori.

 =  .....
ștefan ciobanu
[20.Nov.08 22:46]
asa aflu ca am castigat si eu ceva:D intrebare: o sa ma contacteze si pe mine cineva sa imi spuna ce si cum? sau ma apuc sa ghicesc eu in carti :)sau o fi potrivire de nume :)
felicitari la ceilalti castigatori

 =  CMC
Adina Ungur
[21.Nov.08 17:56]
Adelina, Ștefan,

am să vă rog să vă adresați Casei Municipale de Cultură, eu am primit comunicatul și l-am facut public, mai multe detalii nu vă pot oferi.

Daniela Gifu (CMC)
0264595322

 =  3x felicitari
bucur alexandra-emilia
[21.Nov.08 20:29]
ma bucur sa regasesc pe lista castigatorilor la sectiunea poezie o poezie plina de sensuri, ca un nod de cale ferata, a lui Stefan Ciobanu. am ocazia sa-i citesc frecvent poeziile ( ma bucur ca le publica pe site, sunt multi autori care nu-si publica pe internet nici macar o poezie, desi le vad numele pe lista castigatorilor unor concursuri, pe internet nu gasesc niciun text ca sa imi satur curiozitatea lecturii... ).

felicitari si Adelinei ( pe care am intalnit-o la concursul George Suru si lui Doru Emanuel Iconaru pe care de asemenea l-am vazut la 2 concursuri literare la care am participat.

si felicitari celor care publica astfel de articole, care isi rup din timpul lor pentru a ajunge astfel de informatii mai repede si la noi:D


 =  Mulțumiri
Doru Emanuel Iconar
[24.Nov.08 15:00]
Mulțumesc tuturor pentru felicitări, în special doamnei Adina Ungur, de asemenea Alexandrei-Emilia Bucur. Îi felicit și eu pe toți câștigătorii acestui concurs. Fie să ne reîntâlnim pe podium la viitoare concursuri.

Doru Emanuel

P.S. Din câte am înțeles la festivitatea de premiere, de la domnul Dan Brudașcu, diplomele și premiile vor fi trimise prin poștă.

D.

 =  ...
ștefan ciobanu
[24.Nov.08 15:10]
felicitarile mele concurentilor, premiati sau nu. multumesc adina ungur ca ai facut public anuntul; alexandra pt apreciere
o sa astept cuminte la posta desi voiam poate sa ajung la cluj, pe banii mei desigur. nu mi se pare normal sa nu primesc un mail, nu mai zic de un telefon:(
doru, cum sa ne reintalnim pe podium cand nu ne-am intalnit pana acum:D

 =  Ștefan Ciobanu,
Doru Emanuel Iconar
[24.Nov.08 15:25]

Cu dumneata personal, nu, adevărat, dar cu Emilia m-am întâlnit la Brașov, cu George L. Dumitru, la București. Apoi, la alte concursuri, am mai întâlnit persoane care postează pe Agonia.
Dar gândesc că ne-am întâlnit printre câștigători, nu?

Doru Emanuel

P. S. Despre festivitatea de premiere am aflat și eu doar cu o seară înainte și sunt clujean, fără să știu ceva de ceilalți premianți.

D.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !