Comentariile membrilor:

 =  într-un cuvânt... de prunc
Constantin Enianu
[26.Sep.08 20:07]
Întreprinderile artei literare vădesc, prin excelență, valențe conotative de tot felul, dar aici prea sunt estompate de conotații politice... Poemul homeric se reduce "într-un vers" la Elena din Troia, care a dus de la amor la omor, iar Shakespeare prin "a fi sau a nu fi" a decelat ființele umane de la omor spre jutificarea demnității umane întru iubirea aproapelui. Iată o politică care justifică omul drept Zoon politikon orice ar scrie. Dar, uneori, se poate găsi o salvare: în Curia de la Roma, care spune să asculți, să taci și niciodată să nu scrii...

 =  recurență
Constantin Enianu
[27.Sep.08 08:41]
Pentru o eventuală conformitate, pretenționată de "specialiști", Curia de la Roma spune: "Gândește mult, spune puține, dar nu scrie nimic."
Cu stimă,
ceni

 =  Cu mulțumiri de trecere
Ioan Postolache-Doljești
[27.Sep.08 21:19]
Dincolo de cuvinte,percep mesajul,mai bine zis reproșul,dar cine vrea să mă înțeleagă ar trebui să-mi citească primul cuvînt-"bună ziua".Pentru liniștea ta,pocinogul mi se trage de la un nenorocit de triolet pe care l-am postat ca o stare a mea sau a altcuiva,principial,și interpretat ca un afront.Să mai dezvolt subiectul?Dacă nu pot ucide o gînganie,c-așa mi-i felul, cu atît mai mult nu am să-ncerc nicicînd, cuiva să-i bag sinceritatea mea pe gît.
Eu nu pot fi un Yves Roucaute .Înțelegi ce vreau să spun .
Mai treci prin ...leprozerie,e forma uscată.
Cu mulțumiri de trecere,Ioan.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !