Comentariile membrilor:

 =  Maria, Ina, mii de mulțumiri!
Nici nu pot descrie în cuvinte (așa prozatoare cum sunt:) bucuria pe care mi-ați făcut-o cu acest text.
Maria, îți mulțumesc mult pentru timpul acordat și vorbele frumoase despre textele mele. Sunt atât de emoționată de prezența ta (cu Ina sunt mai obișnuită, că - vorba ei - doar îi sunt nașă)...
Ina dragă, bănuiesc eu cine a fost capul răutăților aici. Las că te prind eu cu șampania aia! Că doar n-au intrat zilele în sac...

Vă mulțumesc din suflet amândurora și vă sunt recunoscătoare pentru această minunată surpriză, azi, de ziua mea.

 =  Surpriză, surpriză - dar să știm și noi...
Florin Rotaru
[29.Mar.06 20:14]
măăăăi!
de ce nu spuneți că e rost de chef? Că mie îmi plac chefurile. Mai ales cele cu balerine, fie ele și din Slobozia și conducătoare de Oltcit-uri. Numai să nu se lase cu de trei ori viol...
Loredana, mulți ani fericiți îți doresc și eu. Și sper să mai citesc multe texte scrise de tine pe aici.
La mulți ani!

 =  Lorena-Daniela="tufă de aur înfloritoare"-LA MULTI ANI
Erika Eugenia Keller
[10.Dec.18 14:27]
Lore/Lorena= de la "laurus""tufa de laur"
Florina/Florin = de la "Florentina",nume latin ce inseamna "infloritoare"din latină* înflorit, înfloritoare, înfloritor*+Sfanta Scriptură, Eclesiastul XXXIX, 17-19" 'Ascultati-ma pe mine, fii cei cuvinciosi si dati roadă ca trandafirul ce creste lângă curgerea apei. Și ca tămâia bine mirosiți și ÎNFLORIȚI ca si crinul!", se spune ca omul bun este asemenea unei F L O R I în grădina minunată a lui Dumnezeu, care este lumea întreagă. Omul rău este ca o buruiană nu poate trăi decât pentru sine.Florile ii bucură pe cei din jur cu frumusetea lor, parfumul lor, culorile lor minunate...așa și oamenii'
sunt unii care au putere să dăruie, să ajute..iar altii care numai prin gandurile lor te indepartează de frumos.
In Duminica Florilor; Mantuitorul a intrat in Ierusalim intampinat cu bucurie de multimea care i-a iesit in cale cu flori si ramuri tinere de maslin si finic...
Dana=Dumnezeu m-a judecat


La multi ani!
sa fii fericită
sanatate si liniste sufletesca!

cu drag,
erika

 =  Maria,
Erika Eugenia Keller
[29.Mar.06 20:51]
Maria, numele tău =" TU, CEA IUBITÃ, TU CEA ÎNDRÃGITÃ" ,


sunt oameni prin care Dumnezeu lucrează, tu esti unul din ei


Felicitari pentru eseu, pentru ceea ce dărui!


cu drag,
erika

 =  tăinuri frumos destăinuite
Ela Victoria Luca
[29.Mar.06 20:55]
Fiindcă este un portret literar, o pagină în care cuvintele aduc sensuri spre ochiul cititorului, apreciez linia subtil conturată a unui scriitor, de către un altul. Întotdeauna există o acordare afectivă și ideatică atunci când facem un astfel de portret. Maria a reușit acum să mă facă să o privesc pe Loredana prin prisma literelor nuanțate delicat, cu irizări de interpretare care lasă în suflet spații ample de trăire.

Mulți ani în matca scriiturii, în apele vieții și oameni buni alături să îți fie mai departe, Loredana.

 =  Vouă, cu drag
Florin(el), n-ai vrea să mă vezi baletând! Totuși eu sper că într-o zi o să ciocnim un pahar (sau măcar un Oltcit de un epolet, Doamne feri!). Cât despre viol...hm...Mă bucur că mi-ai citit ultimul text.

Erika, mulțumesc mult pentru descifrarea numelor. E chiar prima dată când aflu semnificația. Și m-am bucurat.

Ela, sunt încântată că ai luat cunoștință cu portretul făcut mie de Maria. Cât despre oamenii buni, mereu îi voi căuta și voi încerca să-i am în preajmă. Voi vă numărați printre ei.

Florin, Erika, Ela, vă mulțumesc mult pentru urări și bucăți din sufletele voastre lăsate pe această pagină.
Și vouă vă doresc tot binele pe care vi-l doriți voi...și peste.


 =  Tu atingi oamenii cu mânǎ de înger, Maria
Maria Dago
[29.Mar.06 22:32]

Am venit pe acest site în 25 decembrie, aproximativ de trei luni, n-am crezut cǎ existǎ Moș Crǎciun, acum cred, pentru cǎ mi-a dǎruit acest loc, mi-a dǎruit prieteni pe care altfel nu i-aș fi avut niciodatǎ, printre ei e o ființǎ delicatǎ care intrǎ în paginile mele și mǎ face sǎ simt cǎ le-a mai binecuvântat odatǎ. Nu trebuie sǎ ne întâlnim neapǎrat ca sǎ o simt aproape, o citesc și o vǎd acolo, parcǎ știe ce gândesc. Mulțumesc Loredana cǎ mi-ai dat atâtea motive de bucurie și mulțumesc Maria cǎ ai creat aici șansa sǎ-i pot spune.

 =  bun venit!
A dărui oamenilor motive de bucurie este o împlinire pe care doar cei ca mine o înțeleg (tu te afli printre ei). De aceea nici nu e nevoie de mulțumiri, dar m-am bucurat mult să te aflu aici, cu Goldiada ta cu tot...:) Iar delicata-mi făptură :)) nu s-ar fi arătat în paginile tale dacă scrisul tău nu m-ar fi cucerit. 'Țeles?

 =  daruind vei dobandi
Maria-Mihaela Pop
[30.Mar.06 06:51]
Imi cer iertare ca dau buzna cu o urare de la multi ani si sanatate intarziata, dar nu m-am putut abtine dupa ce-am citit textul cu inculpatele. M-a binedispus pe toata saptamana, si pentru ca viata e lunga si e nevoie mereu de un zambet, am sa poposesc cu siguranta pentru mult timp pe pagina sarbatoritei. Am ramas placut surprinsa de eseul dumneavoastra, gandindu-ma ca iata, se poate face schita unui scriitor si de catre confrati. Atunci mi-am amintit de Steinhardt, daruind vei dobandi; cu siguranta ca daca n-ar fi fost atat de mult daruit, n-am fi primit noi acest eseu. Asa ca multumirile se impart la doi, la fel cu urarile de bine.
Cu respect,
Mihaela

 =  Maria-Mihaela
Nu e nevoie să-ți ceri iertare, o urare de la mulți ani e bine venită oricând. Îți mulțumesc pentru citire, te aștept cu drag la toate textele mele și sper să-mi spui părerile tale, și bune și rele.
Urări de bine și ție și, încă o dată, mulțumiri.

+ pentru Florinel
Elia David
[30.Mar.06 19:32]
La multi ani, Florinel! Ma bucur mult ca ne-am cunoscut, intr-o zi, aici, la mare... Ca am baut impreuna "ceaiul" acela, la umbra "nucului" de pe faleza... Ca am petrecut impreuna ore adevarate, care, inca o data, m-au convins de frumusetea prieteniei. Regret doar ca n-am fost aici cand s-a pus la cale aceasta surpriza. Le multumesc acelora care au avut grija ca aceasta zi sa nu treaca neobservata.

 =  ce frumos strălucește steaua prieteniei!
M-ai emoționat, Elia. Mulțumesc mult.
Și eu mă bucur nespus că ne-am cunoscut. Sunt sigură că ceaiuri vom mai bea împreună. Spațiul și timpul...cel mai adesea ne împiedică să ne fim alături unii altora. Dar puterea gândului e mai mare și iată cum oamenii își intersectează simțămintele chiar și aici, în spațiul virtual.
Îți doresc tot binele și aștept cu nerăbdare momentul revederii.

 =  La mulți ani!
Liviu Nanu
[30.Mar.06 23:01]
La mulți ani, Florina!

 =  la multi ani
Enache Ionut Laurentiu
[30.Mar.06 23:09]
La multi multi multi ani, Florina !

acum, impreuna :
happy birthday to you .. happy birthday to you.. happy birthday to you Florina, happy birthday to you ..
:)

 =  ....
Cosmin Dragomir
[30.Mar.06 23:56]
multi ani trăiască mulți ani trăiască, laaaaaaaa muuuulți aaaaaaaaaaaani. mulți ani trăiască, mulți ani trăiască laaaaaaaaa muuuuuulți aniiiiiiii

 =  Cum se cuceresc bărbații?
Iată întrebarea pe care mi-am pus-o văzând că partea masculină a site-ului este cam slab reprezentată la petrecerea mea. Și ce farmec au petrecerile fără bărbați? :)

Liviu, mulțumesc mult.
Ionuț, bravo pentru tonul la cântec.
Cosmin, nu mi-am dat seama dacă vocea îți e de tenor, bariton sau bas, dar acel "Mulți ani trăiască!" s-a auzit până la mine.

Vă mulțumesc tuturor pentru urări și cântece.

 =  raspuns
Enache Ionut Laurentiu
[31.Mar.06 15:57]
pai daca nu ne-ai invitat :(

 =  Ionuț
Ideea e că, tocmai când puneam întrebarea, ați apărut voi să spălați rușinea sexului cel mai tare :) Era păcat de Florin Rotaru să rămână singur între atâtea fete. Și nici nu cred că i-ar fi plăcut :)))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !