Comentariile membrilor:

 =  tu si cealalta
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
tu, cea care iubesti, care esti melancolica, uneori copilaroasa in cautare de imprevizibil small adventures lucruri care nu trebuie neaparat intelese pentru a ti se intampla sau a lua cunostinta de ele.
cealalta, care se ocupa de programul rutinei tale. amandoua si totusi de cele mai multe ori una din cauza ca uneori asa 'trebuie' sa fie... sad

 =  clau
Nicoleta Tase
[28.Feb.06 17:36]
Da, Clau, e trist si totusi nu e, pentru ca uneori scindarea inseamna salvarea de infernul cotidian, de rutina, de nebunia asta urata, salvare spre o nebunie frumoasa, autentica. multumesc.

 =  delicatete autentica
Alina T. (Manole)
[28.Feb.06 23:17]
dualitate delicat exprimată, fragil aproape, ca și relația între tine și tine-cealaltă. dar nu e nebunie și nici rutină. ești tu, într-o parte și alta, doar disociată pe social și intim. text al firescului, de o simplitate care pe mine m-a încântat.

 =  si eu si eu...
Nicoleta Tase
[28.Feb.06 23:24]
Iti multumesc, Alina, pana la urma da, tot eu sunt, si totusi alta... eu si cealalta...

 =  .
Alexandru Dan-Alexandru
[01.Mar.06 09:14]
mi-era dor de "nico". am citit mai multe texte ale tale, dar timpul nu mi-a permis sa las semn. te regasesc aproape de ceea ce stiam eu ca esti. poate din cauza timpului pierdut, sau poate din cauza ca acum incep sa incerc sa deschid un pic mai bine ochii. si tin minte ca tu m-ai ajutat sa incerc sa incep sa incerc sa deschid mai bine ochii. gasesc aici un text sprijinit pe doua coloane: una tu si una tu cealalta, una cu imagini pe care le ai, alta cu imagini care te au, una cu sufletul tau, cealalta cu faptura ta. ai realizat contrastul foarte bine, si ai reusit sa imbini elementele contrastante foarte bine, nepunand aspectele legate de fiecare la 180 de grade unele fata de altele si in asta consta frumusetea si blandetea textului tau. imaginile au un specific diferit, insa nu se anuleaza unele pe altele si da-mi voie sa te felicit pentru asta. e un fel de simbioza acolo, undeva

,

 =  of,of,of...mai,mai,mai...
Catalin Gaian -Konig
[01.Mar.06 11:35]
riscant...dar perfecte si superbe cele doua N. In alta parte, alt loc, alt timp, m-as iubi nebuneste cu ele, le-as iubi nebuneste si acum pentru ca nu sune disociate nici social nici intim, este o dualitate imperfecta intr-un trup de femeie si ...perfecta in acelasi timp...intr-o lume nebuna,nebuna,nebuna !
Vezi N. cat de repede se pot pierde barbatii, uneori ...arareori...adeseori....hm !

 =  raspunsuri
Nicoleta Tase
[01.Mar.06 13:04]
Alex, trecerea intotdeauna imi e draga si ma uimeste. Atata maturitate si totusi atata inocenta. Tu si celalalt :) In simbioza perfecta. Te mai astept.
Cata, zambesc cu gura pana la urechi si abia ma abtin sa nu rad. O sa inventez o a treia N sa se iubeasca cu "tinele" tau in alt loc si-n alt timp :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !