Comentariile membrilor:

 =  Nu imi place miceste
BogdanGeana
[17.Mar.23 23:39]
In rest, chiar nu ii gasesc niciun cusur. Rosia in 5 si imi face o mare bucurie sa ii spunem bun-venit inca unei autoare "mentionata" in cadrul mai multor editii ale Festivalului International de Poezie si Epigrama Romeo si Julieta de la Mizil.

 =  doar cerul
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 01:03]
Mulțumesc redacției și dl. BogdanGeana pentru recomandare și steaua roșie primită! Într-adevăr e o noutate pentru mine această recomandare, de obicei sunt urecheată (evident cu „drag” :)) sau ignorată pentru o „grandilocvență” necesară mie în viața reală pentru a mai putea respira în această dimensiune!
În privința lui „micește”, nu-mi vine decât „disipează”, dar nu pot interveni pe text pentru că-mi va dispărea steluța! Am pățit-o acum câțiva ani când am participat la un concurs de poezie pe site și doamna Eugenia R. ne-a înstelat pe toți participanții, iar când eu am corectat ceva am rămas fără steluță! Eventual interveniți dvs.!
Încă o dată mulțumesc pentru urări, recomandare și steluță!

 =  steluța se poate păstra în album
Stanica Ilie Viorel
[18.Mar.23 08:39]
nu știu dacă steluța dispare în situația respectivă, dar dacă da, faceți o captură la ecran și păstrați textul cu steluța
dacă simțiți că “micește” trebuie înlocuit, atunci ar trebui să îl înlocuiți și așa se va simți și textul înstelat (chiar dacă, formal, nu va mai avea steluța)

O zi cu toate cele bune!

 =  Viorel zice drept
BogdanGeana
[18.Mar.23 09:00]
Rosia in 5 o dau inapoi, iar daca uit, aminteste-mi punctual. Asa ca nu te crampona in asta, daca simti ca ai solutia mai buna, modifica si facem dreptate la stelute.

Mersi Viorel.

 =  Uite-o, nu e! :)
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 10:11]
Am operat modificarea d-le BogdanGeana și așa cum știam a dispărut „roșioara” :)!
Mă străduiesc (de-o viață) să fiu cât mai fluidă în acest joc divin pe care-l numim „existență”, știu cât dezastru poate produce cramponarea de orice în viață. Iertare pentru ușoara criză de ego!

 =  Bucuria nu dispare, orice aș făptui!
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 10:32]
Mulțumesc de comentariu și sfat, d-le Stanica Ilie Viorel! Captura aceea n-o știu face, da am capturat-o în inima mea.
Apreciez intervenția dvs!
Maria

 =  :) :) :)
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 10:44]
Odată cu steluța văd că a dispărut în neant și recomandarea textului d-le BogdanGeana! Necunoscute sunt căile tehnice ale site-ului!!! :))))

 =  Bogdan, dă-mi steluța înapoi
Stanica Ilie Viorel
[18.Mar.23 10:57]
și recomandarea

asta presupune să reamintim punctual :)

văzând numele și cererea pe titlul comentariului, editorul va lua act


simpatică situația:)

 =  Mulțumesc
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 11:01]
pentru promtitudine și „redecorare” d-le BogdanGeana!
O zi minunată să aveți,laolaltă cu omenirea, și mâine, poimâine și restul...!

 =  precizare
Stanica Ilie Viorel
[18.Mar.23 11:02]
eu văd poezia la “texte recomandate” în cap de listă

folosesc varianta old a site-ului

 =  Sunt novice
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 11:18]
în abordarea unui dialog d-le Stanica Ilie Viorel în acest spațiu poetic! Am încercat acum mai bine de 10 ani însă izbirea de ziduri m-a lecuit!:) M-am mulțumit cu postările din clasici și din când în când a poeziilor proprii!
Chiar am o mare nedumerire: nu știu de ce nu mai pot posta din clasici așa cum o făceam până acum! S-a închis accesul sau doar mie mi-e interzis, nu știu, nu știu...

 =  S-ar putea
Maria Elena Chindea
[18.Mar.23 11:28]
ca de acolo să întâmpin dificultăți cu postările din clasici... Eu sunt pe varianta veche; ce știu eu din lumea virtuală încape într-un degetar, va trebui să apelez la ajutor „extern” cel mai probabil pentru...

+ Maria Elena Chindea
Gabriel Nicolae Mihăilă
[19.Mar.23 10:44]
Citeam câteva texte scrise de autoare acum câțiva ani și cred ca stilul s-a schimbat puțin și a devenit mai clar, dar mai ales dens. Aici are un impact foarte bun, iar subiectul ales este uneori unul greu de abordat într-o manieră poetică. Sunt și două construcții pe care într-un alt context, cel mai probabil, le-aș fi ignorat, "rețetarul speranței" și "albastrul matricei", dar care aici sunt integrate cu succes și leagă unitarul textului. Las un semn de încurajare, cât și confirmare. Mă bucur că am reușit citesc textul tău. Mai trec. O zi bună!

 =  să-i adune organele viabile din scrobeala așternuturilor
Maria Mitea
[19.Mar.23 19:24]
”miracolul
nu are nevoie de bypass”
Profund!

 =  Mulțumesc!
Maria Elena Chindea
[22.Mar.23 05:02]
Bucuroasă foarte de reîntâlnire Gabriel Nicolae Mihăilă! Repet, chiar de ți-am mai spus-o, că ești unul din poeții mei preferați! Și nu am mulți, din literatura română. Cu atât mai onorată mă simt pentru înstelare! Îmbrățișări metaforice ție și familiei tale.... Iau act de încurajare!

 =  străduiesc să
Maria Elena Chindea
[22.Mar.23 05:08]
fiu esență viabilă răsuflării pământene... parțial pornind de la o stare concretă, autobiografică... minus disperările, pe care le-am transmutat... mulțumesc de semn Maria.

 =  ..
dorin cozan
[22.Mar.23 15:29]
Nu vad legatura dintre titlu si text. Ma ajuta cineva?
Finalul mi se pare destul de previzibi.

 =  Mi se pare
Maria Elena Chindea
[22.Mar.23 19:35]
mai mult decât evident, d-le Cozan! Când ești la terapie intensivă, pe granița dintre viață și moarte, ceasul vieții e gata să se oprească oricând, definitiv... Știința medicală are multe limitări. Ține doar de voința divină, de miracol, dacă orologiul vieții se va repara relativ, sau se va opri... De unde expresia „i-a stat ceasul” când...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !