Comentariile membrilor:

+ Jonglând cu gândurile
enea gela
[14.Jul.20 21:04]
Da, am mai citit acest text undeva;sunt și acum, ca și atunci, impresionată. Poezia are tensiune, un dozaj de metafore excelent. Ideea de la care s-a pornit, îmbogățirea ei cu noi și noi sensuri, tristețea ce răsare din monologul adresat mă determină să o înstelez!

 =  :)
Ella Poenaru
[07.Aug.20 15:44]
Mulțumesc pentru apreciere... Sunt onorată să primesc un comentariu așa generos din partea unei profesioniste a poeziei.

 =  Zoro
Stoica Dan
[06.Oct.20 18:03]
Textul tau debuteaza intr-o maniera ludica si curge foarte natural. Presarat pe alocuri cu porniri suprarealiste care uneori lasa o usoara senzatie de ermetic, poemul e totusi o gura de aer lasandu-mi impresia ca a fost scris cu aceeasi emotie cu care cineva pregateste o carte pentru copii. Sa nu mai vorbesc despre simbolistica numelui Zorobabel.
Acest monolog-dialog cu Zoro e un exercitiu de autocunoastere si asumare reusit dupa parerea mea, un fel de ramas bun dar si un salut in acelasi timp. Poate ca ceea ce imi place la discursul tau este ca te opresti exact in momentul in care totul ar putea deveni lamentabil si liniar.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !