Comentariile membrilor:

 =  Bravo!
Eugenia Reiter
[29.Jul.18 15:25]
Felicitări, Iulia!
Felicitări Ana, Mihaela, Dan!

:)

+ tuturor,sincere felicitări!
Teodor Dume
[29.Jul.18 16:12]
felicitări, Iulia Elize!
felicitări tuturor colegilor de site poezie.ro, dar și organizatorilor!
da, există putere și frumos prin poezie, literatură și artă.

cu sinceritate,
t.dume,

 =  *
Iulia Elize
[29.Jul.18 17:32]
Mulțumesc, Eugenia! Da, spun și eu ca și dvs., multe felicitări la toți, e multă muncă (știm) în spatele rezultatelor meritorii, și suntem recunoscători pentru o așa găzduire.


D-le Teodor Dume, Mulțumesc pentru lumina felicitărilor, sunteți un truditor perseverent întru cuvânt, felicitări și dvs., pentru șirul meritoriu de cărți care vă poartă semnătura!

+ Felicitări!!!
Ana Urma
[29.Jul.18 18:09]
Felicitări Iulia Elize, Felicitări colegilor de poezie. Sunt premii deosebite, ne onorează și bucură nespus! Mulțumim, Eugenia Reiter.

+ *
Iulia Elize
[29.Jul.18 19:06]
Felicitări și ție, Ana Urma, sunt foarte bucuroasă de întâlnirea aceasta poetică, de aici, și apreciez, desigur, munca tuturor. Aprind steaua pentru tine, dar și pentru ceilalți colegi pe care îi cunosc deja, din mediile virtuale, adică pentru Mihaela Aionesei, pentru Angi Melania Cristea, pentru Dan Petruț Cămui, pentru cei pe care am avut onoarea și dragul de a-i descoperi deja, dar și pentru ceilalți colegi de poezie, pe care îi voi mai descoperi, și care cu siguranță au depus toate eforturile lor pentru merituoșii lauri de astăzi!


Felicitări tuturor! Ana Urma, felicitări! Colegilor de laur, felicitări!

Așez steaua pentru munca tuturor!

+ felicitări
Ottilia Ardeleanu
[29.Jul.18 22:56]
Iulia, Ana, Mihaela, Angi, Petruț!
felicitări tuturor!

 =  Ottilia,
Iulia Elize
[30.Jul.18 11:34]
Mulțumim! Când ai timp, te rog, aștept un e-mail, să îți trimit cartea, după ce apare. Cu tot dragul!

+ felicitari!!
Mihaela Merchez
[31.Jul.18 20:54]
felicitari, Iulia, Cantecele frumoasei..... sunt minunate!! frumoasa expunere, cu generozitate, cu mare suflet! felicitari!!

 =  Răspuns.
Iulia Elize
[31.Jul.18 21:17]
Mulțumesc, Mihaela! Am muncit mult la ele, dar s-au isprăvit (cred) frumos.

Sper să fie pe placut celor care vor spicui, multe îmi vin foarte dragi. Mă întreb și eu, oare, de ce? :):) Nu, retoric. Ci, clasic. (ca orice scriitor).

Steluța ta e caldă, Mihaela, și bună!




 =  Felicitări!
Ileana Popescu Bâldea
[07.Oct.18 19:30]
Tuturor, felicitările mele!

+ Aplauze fierbinți!
Alexandra Alb Tătar
[08.Oct.18 10:05]
Mulțumiri pentru că ne-ai făcut cunoscute premiile Festivalului Internațional de Creație literară ”Titel Constantinescu” 2018. Aplauzele mele fierbinți tututor participanților, câștigătorilor, organizatorilor! Calde felicitări ție, Iulia Elize, pentru "Cântecele frumoasei Addo", ce vor încânta auzul romanticilor și iubitorilor de poezie.

 =  De după eveniment...
Iulia Elize
[13.Oct.18 06:52]
Mulțumesc din suflet petru rezonare! A fost cu siguranță un eveniment emoționant pentru toată lumea, iar premiul, laurii, nu sunt sigură că i-aș fi meritat cu aurul premiului suprem, așa au crezut jurații, în ciuda privirii obiective și de autocritică, ce mă caracterizează, dar orice poet (sau scriitor) în general tinde spre autodepășire. Oricum, a ieșit un volum bun, de care sunt foarte mândră și împlinită, cu rezerva că aș fi putut încă mai mult. Poate un scriitor, orice scriitor, poate ridica ștacheta personală mai sus, și de aici (cred) să apară exigența.

Mulțumesc și eu la rândul meu organizatorilor, și în special familiei Marafet, care și-a pus sufletul pentru reușita tuturor perindărilor literare, și vorbesc și din punctul meu de vedere, am simțit un sprijin real.

Felicitări, Râmnicu Sărat!




Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !