Comentariile membrilor:

+ Steluță, putere să aveți!
Iulia Elize
[06.May.18 19:47]
Impresionant poem, expresiv, dar mai întâi de toate emoționant, care mișcă ceva în dreptul pieptului. Unele luminițe nu au nevoie de mai multe justificări, cred eu, pentru că așa este în lume. Vă doresc din inimă multă sănătate și multă putere!

 =  Nu are cum să fie totul negru
razvan rachieriu
[07.May.18 16:55]
În tine nu are cum să fie „totul negru’’, căci vocația infuzează cu alb pur și intens lăuntrul, la fel calitățile generează culori deschise care diluează negrul, care este asociat cu nefiindul și neființa, iar când te deschizi către „Dumnezeu’’, prin conexiuni curge lumina ce negrul volatilizează.

 =  din suflet, mulțumiri...
Teodor Dume
[09.May.18 18:49]
iulia elize,
sunt deosebit de bucuros că mi-ai aprins o luminiță la capătul patului de spital. sper să rămână veșnic aprinsă și să înlăture negrul de pe suflet care zice-se că nu doare. nimic adevărat! sufletul doare și usucă totul.
mulțumesc și sper să revin cât de curând printre prietenii mei. sunt mulți aici pe poezie.ro dar puțini sunt cei care m-au vizitat,virtual desigur, în momentele grele.

răzvan,
sunt momente în care nu mai filozofezi pentru că acele secunde ți-se par unice și ai vrea să cuprinzi trăirile de o viață în acea secvență.
mulțumesc totuși pentru trecere și semn.

 =  mulțumesc oamenilor adevărați și deosebiți
Teodor Dume
[09.May.18 18:53]
mulțumesc celor din administrația site-ului,și îndeosebi persoanei care a recomandat textul,pentru grija și sinceritatea avută față de mine în momentele cele mai grele prin care am trecut. oamenii adevărați rămân oameni întotdeauna.

cu sinceritate și recunoștință,
t.dume,

 =  despre moarte
Anisoara Iordache
[09.May.18 21:38]
Acest fenomen, care ne bântuie și ne tulbură viața, este generatorul unor evenimente pozitive.Ele anulează efectele dispariției în neant, tocmai prin amprentarea realității cu semințele vieții eterne.
Domnule Teodor , vă doresc sănătate, curaj să înfruntați cu tărie beteșugul și să auzim numai de bine!
Doamne ajuta!

 =  mulțumesc, anișoara iordache
Teodor Dume
[10.May.18 17:51]
anișoara iordache,
mă bucură trecerea dar și modul în care ai elaborat acest comm.
mulțumesc pentru gândul bun.
cu sinceritate,
t.dume,

 =  v-as da si stele
Serban Moescu
[10.May.18 19:47]
frate Teodor, dorul de Dumnezeu sa se invirtoseze in sufletul fratiei tale si sa creasca la fel de frumos, si tot mai frumos, in gandurile care va incearca in suferinta si in incercarile de acum si de oricand. Ca a sublimat asa candid in acest poem este mirabil, si poate va mai aplecati asupra coalei de hirtie pentru a va scrie dorul si a va exprima liric in ipostaza aceasta de om incercat.
Domnul sa va dea sanatate! va pomenim la rugaciunile pentru bolnavi, adica pentru tot norodul, ca la urma urmei toti suntem mai mult sau mai putin bolnavi si raniti. Maica Domnului sa va lumineze si sufletul si scrisul, si cu rugaciunile ei, sa va inzdraveniti de-a binelea!
v-as da si stele, dar nu pot, inca nu zbor :)

 =  mulțumesc, Șerban Moescu
Teodor Dume
[12.May.18 17:00]
Șerban Moescu,
sunt bucuros de trecere și comentariu care este o rugăciune de suflet ce alină.
mulțumesc din suflet,

+ tulburător
Costin Tanasescu Stefanesti
[16.May.18 09:18]
Poezie scrisă la masa eternității. Impresionantă negocierea dintre suflet și moarte. Un cântec scris în cheia adâncimilor. O steluță care poate aduce un pic de optimism poetului, care merită pentru discursul răscolitor.

 =  din suflet, costin tanasescu stefanesti
Teodor Dume
[20.May.18 14:41]
costin tanasescu ștefanești,
sunt onorat și bucuros de trecere, lumină și prezența ta în momentele de cumpănă prin care am trecut. un prieten adevărat!
mulțumiri din tot sufletul,
teo dume,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !