Comentariile membrilor:

+ citiți cu atenție prospectul :)
emilian valeriu pal
[01.Sep.17 19:05]
Uneori, dau peste texte care mă surprind prin faptul că pot spune atît de multe în atît de puține cuvinte, cum e și aici. O naturalețe, o curgere firească care-ți arată durerea dar nu-ți scoate ochii cu ea, fără metaforizări dramatice și fără a arunca în vulgar limbajul colocvial folosit pe alocuri.

 =  EVP
Elena Marcu
[01.Sep.17 19:34]
Tu.:)

:)
ok, citiți prospectul emilian valeriu pal ca să aibă un sens steluța.:)

+ efect garantat 100%
Florina Daniela Florea
[01.Oct.17 22:36]
Elena, tu ai scris despre noptile mele, ciorba mea, cancerul mamei, oameni si visele mele de căcat, m-am regasit în ea si mi-e ciuda pe mine ca nu pot elabora un comentariu elevat si plin de sensuri

Dar am facut ce a recomandat Emi si-am citit prospectul cap-coada până mi s-o facut ziua noapte si-apoi iar am mai luat o doza-de-tine-mine.

Poezia ta, aparent (doar aparent!) simplă e ca apa pentru înghțirea Cipralex-ului din titlu, deci am luat-o fără efort si-am asimilat-o direct intre sinapsele cu pricina. Mi-e mai bine acum, multumesc pentru lectură, Elena!

 =  ...
Elena Marcu
[06.Oct.17 00:28]
Florina, cred ca sunt... hmmm... mai mult de 10 ani de cand m-am intersectat cu tine la un titlu comun, care se numea, la vremea aia, ”vegetala”. Nu mai stiu cand ai disparut de pe agonia, dar, din timp in timp, am ravasit internetul sa te recitesc.
E o întâmplare atât de frumoasă și neașteptată pentru mine, încât... nu aș spune mai mult decât că mi-e și mie mai bine acum.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !