Comentariile membrilor:

+ Deși dezamăgit...
Gârda Petru Ioan
[13.Jul.17 12:21]
...că nu te-ai îndurat să rupi 400 de dolari din premiu să îți actualizezi contul de pe Photobucket, apreciind cantitatea de informație, calitatea exprimării, cu ironii și autoironii și faptul că sunt și eu unul dintre personajele narațiunii, îți acord o binemeritată steluță.
Citește, totuși, ”Luați-l de pe mine că-l... umor”. S-ar putea să înveți cum să scrii pentru a accede la premiul II sau chiar I, de ce nu? :))

 =  Re: Deși dezamăgit...
Dan Norea
[13.Jul.17 13:30]
Nelu, mulțumesc pentru aprecieri și pentru steluță. Tu ai fost norocos, ai văzut și pozele. După care au dispărut, în ciuda eforturilor Eugeniei.
Mulțumesc Nia, incusiv pentru steluța roșie.

Nelu, rămâne între noi: am citit cartea. Mă rog, mai mult răsfoit, citisem majoritatea catrenelor la postarea pe agonia. Dar numai cu cititul nu faci nimic. De exemplu, sunt convins că tu i-ai citit pe Păstorel, Trifu, Ghițescu, Tropcea... Și?

+ *
Vali Slavu
[03.Aug.17 12:45]
Foarte frumoasă cronica, Dane! De fapt, nici nu se putea altfel. Ți-ai făurit, deja, un renume de cronicar talentat și meticulos.
Felicitări!

 =  Mai bine mai târziu, decât prea târziu...
Ananie Gagniuc
[03.Aug.17 12:49]
Mă bucur să citesc astă cronică, la puțin timp ănaainte de următorul festival clujean, să revăd în fotografii epigramiștii vii, mai puțin pe cei cheflii (eu n-am participat!), să citesc epigrame bunuțe și să mă bucur că n-am participat. Cum urcam eu la acel ansamblu SF? Și cu apă în pahar! Apă? Cum ridicam eu premiu, că n-am voie să ridic? Nemaizicând că trebuia să dau mâna cu Udrea, Garda, Moisa, Diviza, Rotaru și alți nesuferiți! Plus drumul cu Norea, pe ritmuri de simfonii și alte filozofii... De citește cineva aceste consideații și vrea să mă bage-n constelații, cu înc-o stea, n-are decât. Norică, decât stea, n-ai vrea o cafea?

 =  Re: *, Mai bine mai târziu, decât prea târziu...
Dan Norea
[03.Aug.17 20:37]
Vali, mulțumesc mult!

Noni, dacă veneai la Cluj, scăpai de simfonii și alte filozofii: am mers cu trenul, cu Liviu Kaiter și cu nevestele. Să știi, când urcam dealul, mă gândeam la tine: Noni ar fi rămas la autocar. Aștept cafeaua aia. Mersi de pe acum!

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !