Comentariile membrilor:

 =  - faină -
Adrian A. Agheorghesei
[02.Feb.17 15:06]
Domnu', e bună, faină și delicată, cu niște comparații de efect, mișto mulate pe sensul general (și intru în tine și stau/ ca un câine mușcat de alți câini). E pasională, arde rău, domnu'!

 =  - portocale -
Adrian A. Agheorghesei
[02.Feb.17 15:07]
De ce "orange", și nu "oranj"?

 =  .
dorin cozan
[02.Feb.17 20:45]
Mister A., dacă te-ai fript, e semn bun; miroase bine, pe vremurile astea.
Cat despre intrebarea ta, daca nu mă intrebai, stiam :)


 =  slabuț
Alexandra Negru
[03.Feb.17 08:46]
Cam slăbuț textul, nu are nimic care să îl scoată din mediocru. Sigur, e și o chestiune de gusturi, dar hei, limba română e într-o continuă evoluție iar poetul ar trebui să contribuie la asta, să fie mereu proaspăt în scrierile lui. Mă tem că poezie.ro a ajuns să promoveze anumiți autori doar pe baza a ceea ce au scris cândva, desigur, mult mai bine ca în prezent.

 =  .
dorin cozan
[03.Feb.17 16:44]
Alexandra, eu nu aș confunda simplitatea cu mediocritatea. Nu e ușor să scrii simplu. Și oarecum despre alte lucruri la modă. Recunosc însă că textele mele nu sunt pentru oricine.
În plus, să nu te temi că poezie.ro este a fost sau va fi iubita mea. Dimpotrivă.
Dacă aș fi editor, eu numai pe tine te-aș promova :)

 =  .
Alexandra Negru
[03.Feb.17 17:55]
Dorin, da, e ușor să confunzi simplitatea cu mediocritatea. Nu am vrut să fiu rea. Poate că am exagerat, dar oricum, îmi păstrez părerea. Am mai citit poeme simple care transmit de o mie de ori mai mult decât textul acesta. Nu e vina ta că textul a fost recomandat, și asta-i drept.

+ dap
emilian valeriu pal
[03.Feb.17 18:31]
Din punctul meu de vedere, un text onest, care nu-si propune, deci nu fortează, granita simturilor. In fond, n-ai nevoie de opioide, anestezice, devorari, deflorari, regurgitari, gauri negre si haos experiemntal pentru a spune ceea ce simti. Am citit poeme complicate care de o mie de ori mi s-au parut mai inutile decit acesta. Dar nu e vina mea ca cei ce le-au scris au fost promovati doar pe baza a ceea ce scriu in prezent, mult mai slab decit ceea ce au scris in trecut.

 =  .
Alexandra Negru
[03.Feb.17 21:54]
Emilian, nu prea înțeleg ce ai vrut să demonstrezi. Oricum e inutil. Dorin scrie o poezie depășită, sau cel puțin diferită, dar nu în cel mai bun sens.(părerea mea, don`t kill me) Că sunt alții care susțin că n-ar fi așa, e perfect normal. Eu am încercat să fiu obiectivă. Luat separat, textul e un clișeu. Și nu e singurul de pe aici. Știu pentru că citesc ce se scrie în alte părți și știu și la ce nivel. Cred că și tu, Emilian. Dacă ar fi rămas doar un text, ca multe altele de pe aici, nebăgat în seamă, ar fi fost ceva. Doar că l-am găsit la reco. Asta e singura mea dezamăgire. Oricum, nu vă supărați prea tare. E ok să scrii poezie de plăcere, cum e ok ca atunci când o postezi pe un site care se vrea "atelier de poezie" să-ți asumi că o să primești și feedback negativ. Dorin e conștient de asta, sper :D

 =  noematique
noemi kronstadt
[04.Feb.17 05:58]
well, mignona papadie a fratilor vacaresti chiar este surmontata stilistic de roza ezoterica a micului print, dar a afirma ca poezia d-lui cozan e depasita, e sinonim cu a spune ca gauguin e depasit de selfiurile arogante facute pe sezlong in tahiti, cand proletarul roman navigheaza printre nameti in crangasi ori balta alba. dorin cozan sublimeaza un spatiu mistic si mitologic, un timp fabulos al esentelor, pe care initiatii il recunosc ca matrice ontologica, inainte de a-l identifica drept stil.un stil imposibil de clonat, precum taioarele chanel .

 =  u know u want it
dorin cozan
[04.Feb.17 00:30]

Alexandra, vrei să scriu un sonet despre singura ta dezamagire?
Emi, d ont eat her. you are too sexi ..

 =  yep
Alexandra Negru
[04.Feb.17 18:27]
Da, Dorin, un sonet n-ar fi rău :D Dar fă măcar cumva să sune ca din deceniul ăsta ;)

 =  ..
dorin cozan
[04.Feb.17 20:18]
Noemi, mulțumesc cu drag.

 =  poemul care mi-a rămas de câteva zile
Zavalic Antonia-Luiza
[05.Feb.17 23:29]
în minte,
de când l-am citit prima oară. E excelent în opinia mea, pentru că vorbește în termeni nesofisticați despre ceva ce n-ai cum să îndeși în cuvinte. Dar tu Dorin ai reușit, să aduci întreaga complexitate a iubirii în câteva strofe. Aproape că nici nu știu ce să scriu. Poemul tău trebuie trăit, n-are nevoie de comentarii. Chiar și comentariul meu e în zadar, dar nu m-am putut abține.

Iar imaginea asta m-a dat gata:

"Eu de foarte departe vin
și intru în tine și stau
ca un câine mușcat de alți câini,
într-un câmp nesfârșit de lavandă."


 =  .
dorin cozan
[06.Feb.17 09:26]
Moș Ion Roată îți mulțumește.

+ felicitari!!
Mihaela Merchez
[09.Feb.17 00:31]
mie nu mi s-a parut nici simplu si nici simplist. mi-a placut topica rusa din strofa a treia, face pur si simplu atmosfera, parca se simte aerul verzui al Rusiei ... sunt multe detalii care imi plac dar, pe ansamblu, este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste.

 =  Mihaela,
dorin cozan
[09.Feb.17 20:59]
mulțumesc pentru puținele cuvinte care mi-au încălzit trupul astăzi.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !