Comentariile membrilor:

+ Cronică la subiect!
Laurentiu Ghita
[08.Jul.16 08:09]
Gazde primitoare și atmosferă frățească, acestea au fost coordonatele evenimentului. Iar cronicarul, la datorie! Merită înstelat!

+ Eveniment de referință
Ion Diviza
[08.Jul.16 09:41]
O cronică completă, cu tot tacâmul - poze bine selectate, epigrame premiate și improvizate ad-hoc, autori-recitatori cu tot cu spectatorii-aplaudatori (aplaudacii au lipsit motivat). Dan Norea s-a achitat cu brio de o datorie pe care și-a asumat-o de bună voie, nesilit de nimeni (sau l-a obligat, poate, Laurențiu Ghiță, s-o aibă pentru revista Epigrama.). Oricum, îți mulțumim, Norică pentru munca și talentul consumate cu generozitate la scrierea acestui material. Nu înainte însă de a le mulțumi cordial organizatorilor acestui festival de referință.Ave!

+ Cuprinzăor articol
Ruse Ion
[08.Jul.16 10:41]
Articolu-i perfect -la o adică
Și-o critică ți-e greu să însăilezi,
Dar, mă gândesc că unii or să zică:
Îți este șef, de-aceea-l înstelezi!

 =  Nu-ți dau nici o stea!
Ananie Gagniuc
[08.Jul.16 10:50]
Norică, fiind încă novice pe Agonia, nici nu știu cum se dau stele și nici nu cred că am dreptul. Cu atâtea stele, ai putea ajunge "general al umorului românesc", ceea ce ar depăși - cu puțin - statutul meu de "amiral al umorului românesc". Or', și pe astă cale, șef...ajunge să ne fii președinte la C.U.C.
Atât despre cronică. :) Felicitări epigramiștilor clujeni!
P.S. Ca de fiecare dată, după un asemenea festival, regret că n-am participat.

 =  Noni...
Laurentiu Ghita
[08.Jul.16 11:09]
P.S. Ca de fiecare dată, după un asemenea festival, regret că n-am participat (Noni Gagniuc)

Mi-au mai spus poeți,
ce-ți spun eu acu:
Tu poți să regreți
Ceilalți, însă, nu!

 =  Pentru un duel, deloc epigramistic...
Ananie Gagniuc
[08.Jul.16 11:57]
Dragă Laurențiu Ghiță,
Te-aștept diseară la portiță!

 =  Bine, răutate mică!
Laurentiu Ghita
[08.Jul.16 14:02]
Așteaptă-mă, bădiță,
Și lumea să te vadă
Cum stai lângă portiță...
Pe partea dinspre stradă!

 =  Re: Eveniment de referință... Cronică la subiect!
Dan Norea
[08.Jul.16 15:27]
Laurențiu Ghiță, Ion Diviza, mulțumesc pentru aprecieri și steluțe! Nu, Ioane, nu m-a obligat Laurențiu să scriu cronica. Dimpotrivă, cumva eu i-am sugerat lui Laurențiu să publice cronicile în EPIGRAMA, ținând cont că eu am creat tradiția asta pe agonia, încă de pe vremea în care redactor șef era Valerian Lică.

Ion Ruse, mulțumesc și ție! Felicitări pentru creșterea nivelului! E lucru rar la vârsta ta! În sfârșit am și eu un subaltern care să îmi acorde steluțe. Vezi că mai am câteva texte... :)

Noni, răutate mică (vorba lui Laurone) mulțumesc pentru aprecierile aduse cronicii! :)
Poate nu ți-ai dat seama, dar scopul numărul unu al unei cronici este să-i facă pe absenți să regrete că n-au participat și ei. Deci cronica mea e foarte bine scrisă. :) =  Mulțumiri!
Gârda Petru Ioan
[08.Jul.16 16:14]
Ca unul care face parte dintre ”găzduitori”, îți mulțumesc în primul rând pentru pentru că ai venit la Cluj, cu tot efortul - e o bucurie rară (re)întâlnirea cu un prieten de nădejde.
Îți mulțumesc pentru cronică - obiectivă și cuprinzătoare.
Cu toate inconvenientele (am discutat mult la cenaclu despre dilatarea exagerată a unor momente din programa), am primit semnale de la participanți că s-au simțit excelent și reproșuri de la unii dintre neparticipanții care meritau să vină. Dar locurile sunt limitate - obiectiv - întotdeauna.
Mă solidarizez cu Noni și nu-ți dau stea, ca să nu ți se urce... pe umeri! :)
La mai multe!

 =  Re: Mulțumiri! (Nelu Gârda)
Dan Norea
[10.Jul.16 08:52]
Dacă tot am ajuns la capitolul "mulțumiri", vin și eu cu mulțumiri la adresa "găzduitorilor", adică și ție. Nu le mai includ demult în corpul cronicii, pentru se subînțeleg. N-aș fi adresat nici mulțumirile adresate fotografilor, dar poanta cu Mark Zuckerberg mi s-a părut drăguță.

Nu înțeleg despre ce dilatare exagerată vorbești. Mie mi s-a părut că programul a fost cât se poate de echilibrat și mi-a plăcut de la un capăt la altul.

"La mai multe!" mi se pare o urare ambiguă. Să fie vorba de festivaluri, să fie vorba de cronici, să fie vorba de stele, să fie vorba de bucurii, la modul general? În toate variantele, mulțumesc!
 =  Felicitări!
Chitul Grigore
[10.Jul.16 14:31]
O cronică model, scrisă cu umor și garnisită cu poze foarte reușite care au redat foarte bine atmosfera de la Cluj. Felicitări Norică! Apropo de poze. Mi-a plăcut că i-ai mulțumit și lui Marcu...
Felicitări agoniștilor laureați! Așteptam cu interes să citim epigramele și madrigalele participanților.

+ No, faină cronica!
ioan toderascu
[10.Jul.16 19:48]
Am parcurs cu multă plăcere aceste rânduri despre festival și am admirat cu mare drag toate pozele care ilustrează cele mai frumoase momente din festivalul clujean.
Felicitări, Dane, atât pentru efortul depus cât și pentru rezultatul final al muncii tale! Și la mai multe cronici!
Sincere mulțumiri gazdelor noastre, a fost minunat!

 =  Re: Felicitări! (Grigore), No, faină cronica! (Todo)
Dan Norea
[11.Jul.16 10:37]
Grigore și Todo, mulțumesc pentru aprecieri!
Grigore, mă bucur că ai ajuns cu lectura până la Marcu. Fiind o enumerare lungă, sunt convins că cei mai mulți cititori o părăsesc înainte de ultimul nume.


+ Un festival reușit
Vali Slavu
[12.Jul.16 10:07]
și o cronică pe măsură. Calitățile tale de cronicar sunt deja cunoscute, așa că eram sigură că va ieși bine. Mă bucur că am fost prezentă și în acest an la festivalul clujean, prilej de revedere cu oameni faini.

 =  Re: Un festival reușit
Dan Norea
[12.Jul.16 14:56]
Vali, mulțumesc pentru aprecieri și stea. E ciudat, cred că am avut și cronici mai bune, dar atâtea stele n-am primit la cronica niciunui alt festival.

Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !