Comentariile membrilor:

 =  .
nica mădălina
[14.Oct.10 13:42]
e mai bine, mai echilibrat. adică nu mai abundă inserțiile de "sfâșiere" organică, prin care să se exprime tremurul sufletesc.
e o simplificare dintre acelea subsecvente unei așezări mai în profunzime a lucrurilor.

 =  .
nica mădălina
[14.Oct.10 13:43]
am apăsat enter când nu trebuia.
având în vedere ceea ce remarcasem, nu văd rostul englezismului din titlu. nu văd de ce nu s-ar numi, simplu și limpede, implozie.

 =  ...
Ligia Pârvulescu
[14.Oct.10 13:53]
Mada, ma bucur daca-i asa, spre asezare s-au intamplat toate... Ai dreptate cu titlul, am schimbat. Multumesc.

 =  lumina ardentă a ochiului închis
Ela Victoria Luca
[14.Oct.10 14:34]
apreciez percepția fluidizantă a spațiilor inside-outside și redarea derulantă a limitelor dintre ele, fără ca ambiguitatea să dizolve discursul. ar fi (doar din punctul meu de vedere) de restaurat un pic jocul comparațiilor și al referențialităților (ca pe niște copii, un gândac, un fel de smoală, ca niște fii etc.; și acei "care - pe care - ceva - ceva - altceva" repetitive). și ar mai fi nedefinit învârtitul în jurul degetelor (aș elimina învârtit, este deja inclus în reprezentarea "în jurul") și ar mai fi "murim cu mirare" - imaginea e foarte bună, expresia ei merita transpusă altfel. și ar mai fi "străzilor ochilor", aș lăsa doar străzile, ochii par a fi în acets text deja prezenți peste tot.
sunt simple remanieri. folosibile sau nu, la alegerea autoarei, desigur.
asta pentru că poezia consider că este chiar faină.

ela

 =  mi-am pierdut obisnuinta scrisului...
Ligia Pârvulescu
[14.Oct.10 14:46]
poate de acolo...sau poate din stangacia mea obisnuita in legatura cu cuvintele si altele :) m-am uitat pe o parte din textele mele si am vazut ca e mult de modificat la ele, acum, luand distanta in timp, e mult mai clar. la fel de clar o sa-mi devina si cu cel de fata, deci observatiile o sa-mi fie de folos la reluare. multumesc pentru ele :) si pentru recomandarea textului.

 =  impresia mea
Ela Victoria Luca
[14.Oct.10 14:52]
subiectiv-obiectivă este că de-acum / de aici (aș spune din acest text) a intrat scrisul în matca lui. vom vedea mai departe. :)

 =  o sa vedem :)
Ligia Pârvulescu
[14.Oct.10 15:36]
ar fi bine pt mine sa fie o asezare netemporara - sau poate, mai degraba, nelegata de timp. mi-a prins bine observarea de azi legata de schimbarea tonalitatii in text, e ceea ce cautam, fara sa caut...mai mult o asteptare. multumesc.

 =  ...
Ioana Geacăr
[19.Oct.10 18:05]
discursul imi pare prea poetizat, prea cosmetizat (cumințit:d), departe de simplitatea curajoasa de altadata a poemelor tale. salut! :)

 =  :)
Ligia Pârvulescu
[20.Oct.10 13:23]
"Asa cum orice lucru se reflecta limpede intr-un lac cu desavarsire calm, netulburat, ceea ce este divin se va reflecta in voi atunci cand veti deveni calmi si linistiti ca apa unui lac." Atat :)

 =  .
serban georgescu?
[18.Nov.10 10:14]
"Aseaza-te turceste printre lunile lui Saturn si priveste-l pe om

separat de toti ceilalti"
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !