Comentariile membrilor:

 =  "pe același fir de lumină al notelor"
Alexandru Gheție
[31.Mar.10 19:27]
tare bine se muleaza melodia pe text... il sustine, contureaza starea asta de tristete care se ițește din fiecare vers, o rotunjește parca. Apoi imi plac acele haine fara de rost - "simple mișcările simple" intr-o relatie cu "accentele lor ascuțite". La fel rozul fanat cu intuneric in sine, si zambetele din spatele evantaielor, barfele, statutul de... amanti, se spunea :).
Nu cred ca iși are rostul acel prea explicativ "am fugit". Fara el textul s-ar citi oricul dintr-o suflare, in așteptarea acestui final in care fiintele nu se mai recunosc. Se ințelege fuga :). Cu placerea lecturii,
numai bine,
alex

 =  On ”undeva, cândva”
liviu ofileanu
[31.Mar.10 19:30]
Ligia Pârvulescu,
am respirat aerul desuet al poemului dv. care poartă titlul unui film și am remarcat tendința către reflexivitate, buna dozare a efectelor. E o poveste tristă, de fapt, veșnica poveste a iubirii care ne ridică părul pe ceafă indiferent de vârstă...

 =  raspunsuri
Ligia Pârvulescu
[31.Mar.10 23:53]
Alex, textul de la melodie a pornit. Mai exact, am cautat poze cu femei la pian si am gasit melodia. Si a mai pornit si de la un film. Cu fuga, ma gandesc. Multam.

Liviu, nu dvs. Filmul este desigur "Somewhere in time":
http://www.youtube.com/watch?v=uGgLz76nEWU
Cand eram mica cred ca l-am vazut de vreo 10 ori cu totul, cinema si tv, multi ani a fost filmul meu preferat. E un text intr-adevar desuet, si-l consider mult sub nivelul a ceea ce am vrut sa exprim :) Multumesc pentru semn.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !